featured

Oppo En İyi Telefonu Realme 8 Pro Çıktı | 108 MP Realme 8 Pro Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oppo en iyi telefonu olmaya aday Realme 8 Pro sonunda Türkiye’de satışa sunuldu. 108 MP kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken bu telefon ilk günden ilgi görmeye başladı. Peki, Oppo Realme 8 Pro fiyatı ne kadar? Realme 8 Pro özellikleri neler? Oppo Realme 8 Pro neden alınır? Realme 8 Pro kamera özellikleri ne gibi özellikler taşıyor. İşte, Oppo en iyi telefonu olmaya aday Realme 8 Pro özellikleri ve hakkında merak edilenler…

Realme 8 Pro Oppo En İyi Telefonu Olmaya Aday

Merakla beklenen Realme 8 Pro sonunda Türkiye’de satışa sunuldu. Bu Android akıllı telefon en çok 108 MP’lik kamerası ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu nedenle satışa sunulduğu ilk günden itibaren yoğun ilgiyle karşılandı. Oppo en iyi telefonu olmaya aday gösterilen Realme 8 Pro yalnızca 108 megapiksel kamerasıyla değil gelişmiş özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte, Oppo en iyi telefonu olmaya aday gösterilen Realme 8 Pro özellikleri

1 – 108 Megapiksel Kamera ile Oppo En İyi Telefonu Realme 8 Pro

Realme 8 Pro özellikleri incelendiğinde, ilk olarak 108 MP ana kamerası dikkat çekiyor. Android akıllı telefonlarda devrim niteliğinde olan bu çözünürlük, kullanıcılarına kusursuz bir fotoğraf ve video çekimi şansı sunuyor. Yapay zeka ile desteklenmiş 108 megepiksel çözünürlüğündeki ana arka kamera, f/1,88 diyafram açıklığına ve 1/1,52 inç sensör boyutuna sahip. Bu sayede telefon kullanıcıları 108 MP+8 MP+2 MP+2 MP kamera ile eşsiz kareler yakalayabiliyor.

YouTube video

4K videoları 30 fps, full HD Videoları 60 fps hızında yakalayabilen Realme 8 Pro, 16 MP çözünürlüğündeki ön kameraya sahip. Ön kamera da tıpkı arka kamera gibi yapay zeka destekli. Pek çok açıdan Oppo en iyi telefonu olmaya aday Oppo Realme 8 Pro, kamera konusunda oldukça iddialı. Üstelik kamerasında Samsung ve Fujıfilm imzası bulunuyor.

2 – Realme 8 Pro Android 11 ile Geliyor

Realme 8 Pro Android 11 işletim sistemiyle geliyor ve Realme UI arayüzü ile sıradışı, rahat bir kullanım sunuyor. 128 GB dahili hafızaya sahip olan Oppo en iyi telefonlar listesine aday bu akıllı telefon yalnızca Türkiye pazarında değil; tüm dünyada geniş bir yankı uyandırdı. Bu android telefonun yüksek performans sağlayan donanımı, rahat kullanıma uygun geniş ekranı ve güçlü bataryası; rakiplerinden ayrışmasını sağlıyor. Ayrıca sahip olduğu Hi-REs Audio sertifikası ve dual band wi-fi 5 desteği de kullanıcıların beklentisini karşılamaya değiyor.

3 – Ekran İçine Yerleştirilmiş Parmak İzi Okuyucu

Oppo en iyi telefonu olmaya aday Realme 8 Pro kemarası kadar çerçevesiz tasarımlı ekranıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Teknolojiyi yakından takip edenlerin favorisi olmaya aday bu telefonda yeni teknolojilerden biri; ekran içine yerleştirilmiş parmak izi okuyucu bulunuyor.

4 – Super Amoled Ekran

Modern görünümüyle tüm dünyada beğeni kazanan Realme 8 Pro; kamerası ve şık tasarımı dışında ekran özellikleri ile de adından bahsettiriyor. Rakiplerinin önüne geçeceği oldukça belli olan bu telefonda ekran formu da oldukça önemli. Çünkü Realme 8 Pro’da 6,4 inç genişliğinde Super AMOLED bir ekran bulunuyor; 2400×1080 piksel görüntüler oluşturabiliyor. Ayrıca iyi bir deneyim sunan Super AMOLED ekran içine ön kamera yerleştirilmiş. Telefonun 1000 nit parlaklık seviyesi ve 180 Hz’lik dokunma tepki hızı bulunuyor.

5 – Realme 8 Pro Kutu İçeriği

Realme 8 Pro kutu içeriği oldukça sade. Uygun fiyatına rağmen yüksek fiyatlı, premium telefonlarla yarışabilecek özelliklere sahip olan Realme 8 Pro kutu içeriğinde telefon, USB kablosu, 65 watt şarj adaptörü, kullanım kılavuzu ve şeffaf bir koruyucu kılıfı bulunuyor.

6 – Realme 8 Pro Fiyatı

Türkiye’de satışa sunulmasıyla birlikte Realme 8 Pro fiyatı merak edilmeye başlandı. 2021 yılının Eylül ayında satışa sunulan Oppo en iyi telefonu Realme 8 Pro fiyatı 3.999 TL. Bu fiyat, telefonun Türkiye’de ilk kez satışa sunulmasına özel. Daha sonraki günlerde fiyatta farklılık olacağı düşünülüyor. Realme 8 Pro Hepsiburada linkine tıklayarak telefonun güncel fiyatını öğrenebilir, detaylı inceleme yapabilir ve güvenli alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!