featured

Ramazan Ayında Sorulabilecek Bütün Soruları Unutun! İşte, Geçtiğimiz Ramazan’da Nihat Hatipoğlu’na Sorulan Beyin Yaktıran Sorular

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayının belli başlı klasikleri vardır. Bunlardan biri de sahur ve iftarda Ramazan programları izlemektir. İşte o programlarda sorulan beyin yaktıran o sorular…

Ramazan ayında bilindiği üzere klasikleşmiş birkaç ayrıntı bulunuyor. Bunlardan biri ise bu aya özel olarak yapılan sahur ve iftar programları… Bu programların olmazsa olmaz sunucularından biri Nihat Hatipoğlu’dur. Her yıl milyonlarca insanın dine dair sorularına yanıt veren Hatipoğlu, garip sorulara da maruz kalmıyor değil. İşte duyduğunuzda kimi zaman güleceğiniz, kimi zaman ise bu da sorulur mu artık diyeceğiniz o ilginç sorular…

2/11

Ayrıldığım Eşimden Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum…

Ayrıldığım Eşimden Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum…

Bir abimizde sorduğu bu soru ile Nihat Hatipoğlu’na ‘’Neredeyim ben’’ dedirtiyor. Kısa sürede toparlanan din adamı, bunun zinaya girdiğini ve dini nikah olmadan mümkün olmadığını açıklıyor.

3/11

İnternetten Kabe Tavaf Edilebilir mi?

İnternetten Kabe Tavaf Edilebilir mi?

Bir diğer ilginç soru internetten Kabe tavaf edilir mi sorusu diyebiliriz. Sorudan ziyade soruyu soran kişinin inanmışlığı bizi bile ikna etti. Bir an Nihat Hatipoğlu’nun bu soruya ‘’Evet, sevabı azaltılarak online Hacı olabilme şansınız bulunuyor’’ diyeceğini düşünsek de, kibarlığını hiç bozmayan din adamı bunun mümkün olamayacağını açıkladı.

4/11

Göze Makyaj Yapmak Günah mı?

Göze Makyaj Yapmak Günah mı?

Soruyu yönelten kadının gözlerindeki makyaja bakılacak olursa bu sorunun yanıtını pek önemsemediği ortadaydı. Hatipoğlu ise bu soru karşısında göze aşırı makyaj yapmanın günah olmadığını ifade etti.

5/11

Sünnet Olmaktan Korkuyorum, Şart mı?

Sünnet Olmaktan Korkuyorum, Şart mı?

Bu miniğin sorduğu bu soru ise kalabalıkta bulunan herkesi gülmekten kırıp geçirmişti. Esprili bir şekilde yaklaşan Nihat Hatipoğlu ise verdiği cevap ile çocuğu cesaretlendirme konusunda başarılı olmuştu.

6/11

Kocam Cünüpken Ekmek Yapıyor…

Kocam Cünüpken Ekmek Yapıyor…

İlginç sorular günlüğünde sırada bu soru yer alıyor. Kocasının bir fırıncı olduğunu ifade eden bu kadın, cünüpken boy abdesti almadan ekmek yapıp sattığını söylemişti. Bu hayatta fırıncılara bile güvenemiyoruz, anlayacağınız…

7/11

Kendimi Erkek Gibi Hissediyorum

Kendimi Erkek Gibi Hissediyorum

Sultanahmet meydanında toplanan kalabalık arasından sıyrılan bu kadın ise erkeklere değil, kadınlara ilgi duyduğunu ifade etmişti. Kalabalığın hem şaşırdığı hem de cesaretini tebrik ettiği bu kadına Hatipoğlu, bir psikiyatriste gitmesi gerektiğini ve dinen bunun günah olduğunu bilmesi gerektiğini belirtmişti.

8/11

Kravat Takmak Caiz Midir?

Kravat Takmak Caiz Midir?

Neden sorulduğuna asla anlam veremediğimiz soruların başında kravat takmak geliyor. Soru sorulurken Nihat Hatipoğlu’nun kravat takmış olması da ayrı bir ironi elbette ki… Neyse ki, ünlü din adamı kravatın dinen sakıncalı olmadığını belirtiyor.

9/11

Küçükken Kardeşimi Öldürmüşüm…

Küçükken Kardeşimi Öldürmüşüm…

Bu soruyu soran ablamız, küçükken kardeşinin ölümüne sebep olmuş anladığımız kadarıyla… Ancak sorulması bile kan dondurucu geliyor insana… Ancak sorunun yanıtını da verelim. Nihat Hatipoğlu aklı yerinde olmadığından ve bile isteye yapmadığından suç olmadığı yönünde açıklama yaptı.

10/11

Banyoda Çıplak Yıkanır mı?

Banyoda Çıplak Yıkanır mı?

Bugüne kadar duyduğunuz tüm saçma din sorularını unutun! Çünkü bu soru hepsini unutturacak. Arkadaşın bir tanesi ünlü din adamına Banyoda çıplak yıkanır mı sorusunu yöneltiyor. Hatipoğlu bu soru karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Bu arada biz kıyafetle yıkanıyoruz ama yine de sen bilirsin…

11/11

Eşim Zorla Orucumu Bozdu

Eşim Zorla Orucumu Bozdu

Bu soru deyim yerindeyse sosyal medyada viral olan sorulardan bir tanesi olmuştu. Orucumu kocam bozdurdu diyen kadın bununla kalmayıp, benim suçum yok 61 gün orucu kocam tutsa olur mu demişti. Nihat Hatipoğlu ise büyük bir sabır ve nezaketle bunun mümkün olmadığını, kişi kendi iradesi ile bozduğundan 61 gün oruç tutmak zorunda olduğunu belirtmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!