featured

Siyah Abiyenin Üzerine Hangi Renk Şal Gider? Siyah Abiye Şal Kombinleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah abiyenin üzerine hangi renk şal gider? Siyah abiye şal kombinleri nasıldır? Siyah abiye üzerine ne renk şal gider? Yaz ayları itibariyle düğün sezonlarıda başladı. Bu nedenle abiye elbiseler daha sık giyilmeye başlandı. Tesettürlü giyinen kadınların en önemli önemli aksesuarlarından biri baş örtüleridir. Bu nedenle abiye elbiselerin üzerine takacakları örtüler uyumlu olmalıdır. 

Siyah Elbise Kombini Nasıl Yapılır, Siyah Abiyenin Üzerine Hangi Renk Şal Gider? Siyah Abiyenin Üzerine Hangi Renk Şal Gider? Siyah Abiye Şal Kombinleri

Tesettürlü giyime sahip olan kadınların en çok tercih ettiği elbise renkleri arasında siyah renk bulunmaktadır. Siyah elbisenin rengin tercih edilmesinin en büyük nedeni kombinlerin rahat yapılmasıdır. Siyah renk neredeyse tüm renkler ile uyumlu olmaktadır. Fakat bazı renkler vardır ki yapacağınız kombini daha da güzelleştirmektedir. 

Siyah elbise üzerine hangi renk şal kullanacağınız hem elbiseniz ile hemde cildiniz ile uyumlu olması gerekmektedir.  Siyah renk pastel renklerle rahatlıkla kombinlenebilmektedir.

Siyah Renk Nasıl Kombinlenir? Siyah Abiyenin Üzerine Hangi Renk Şal Gider?

Siyah abiyenin üzerine hangi renk şal gider diye merak ediyorsanız işte cevabı. Siyah renk üzerine en uygun renkler genellikle pastel tonlar olmaktadır. Güçlü bir renk olan siyah canlı ve parlak renkler ile de kombinlenebilmektedir. Fakat seçeceğiniz elbiseniz hareketli ve göz alıcı bir yapısı var ise daha pastel ve nötr renkler tercih etmeniz gerekmektedir.

Siyah tesettür abiyenin üstüne hangi renk şal gider sorusuna şu şekilde cevap verilebilir: Şal rengi tercih ederken mutlaka ten renginize uygun renkler tercih etmelisiniz.  Açık, beyaz ten rengine sahip olan kadınlar bordo gibi daha koyu renklerlerden birini tercih etmelisiniz. Koyu renk tenine sahip olan kadınlar ise açık ve pastel tonlar tercih edebilir.

Peki siyah abiyenin üzerine hangi renk şal gider? Tesettür giyim tercih eden kadınlar kombinlerinde en çok tercih edilen renk yeşildir. Yeşilin her tonunu siyah abiye elbise ile tercih edebilirsiniz. Ayrıca gri ile siyah birbiri ile uyumlu renkler arasında yer almaktadır. Bu nedenle gri renk şal kullanmak, siyah elbisenin üzerine çok uyumlu olmaktadır. 

Kombinlerinizi yaparken kullanacağınız renkler, karamel, bal rengi, pudra, krem gibi açık renk tonları seçebilirsiniz. Böylece kombininizi tamamlamak için giyeceğiniz ayakkabı renginide şalınıza uygun seçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Bordo Elbisenin Üstüne Hangi Renk Eşarp Gider

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!