featured

Strafor Duvar Paneli Sektör Lideri: Dekorcum

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dekorcum firması son moda strafor duvar panel ve uygun seçenekleri ile duvar kaplama sektöründe lider firmadır. Evinizin dekorasyonuna uygun olacak şekilde dilediğiniz strafor panel modellerini seçebilirsiniz:

Tuğla desenli strafor panellerAhşap desenli strafor panellerMermer desenli strafor panellerDoğal taş desenli strafor paneller

Modern desenleri ile her türlü ev dekorasyonu için uygundurlar. Dekorasyon özelliği yanında izolasyon özelliği de vardır. Isı ve ses yalıtımı yaparlar. Isı yalıtımı sayesinde evinizi yazları serin kışları sıcak tutar.

Strafor Duvar Paneli Modelleri

Strafor paneller izolasyon yaparak yaşam alanınızı daha kaliteli bir hale getirir. Isı yalıtımı yaparak evinizi ve sağlığınızı korur. Dekorcum strafor duvar paneli modelleri birçok avantajlı özelliğine rağmen oldukça uygun fiyatlı ürünlerdir.

Bütçenizi zorlamayacak fiyat seçenekleri ile strafor panellerini online olarak sipariş verebilirsiniz. Hafif bir malzemedir ve silikon yapıştırıcı ile uygulanır. Bazı strafor panel modelleri kendinden yapışkanlıdır.

Uygulama yaparken duvar yüzeyi temiz olmalıdır. Bunun haricinde her türlü duvar yüzeyine uygulanabilir.

Strafor Duvar Paneli

Strafor duvar paneli su geçirmez özelliğe sahiptir. Banyo ve mutfak alanlarında verimli bir şekilde kullanılabilir olmalarının bir sebebi de budur. Mutfak alanı için üzerinde toz, kir, leke tutmadığı için hijyenin korunmasında yardımcı olur.

Bakteri üretmeyen strafor paneller uzun seneler boyunca izolasyon özelliğini kaybetmeden kullanılabilir. Zamanla renkleri solmaz ve yıpranmazlar. Dekorcum strafor panelleri her renkten seçeneklere sahiptir.

Boyanabilir özelliğe sahip olan strafor panelleri dilerseniz kullanırken farklı bir renge de boyayabilirsiniz. Boyama yaparken su bazlı boya kullanmanız gerekir.

Tuğla Desenli Strafor Duvar Paneli

Strafor panellerin en çok beğenilen modellerinden biri de tuğla desenli strafor panellerdir. Farklı model ve renk seçenekleri ile evinize sıcak bir hava verirler. Bina dış cephe kaplamaları için de en çok tercih edilen modeldir.

Gerçek tuğla görünümüne sahip olan strafor paneller aynı zamanda dokunduğunuz zaman tuğla hissi verirler. Üç boyutlu görüntüleri ile uygulandığı alana derinlik katarlar. Evinizde otantik bir görünüm tercih ediyorsanız da tuğla desenli strafor panellerini kullanabilirsiniz.

Doğal Taş Desenli Strafor Duvar Paneli

Dekorcum kalitesiyle satın alabileceğiniz bir diğer model de doğal taş desenli strafor panellerdir. Gerçek doğal taş görünümü ile evinizde temiz ve sade bir dekorasyon oluştururlar.

Strafor paneller dış mekanlar için de uygun ürünlerdir. Balkon, teras, bahçe gibi alanlara farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. En yaygın kullanımlarından biri de şömine kaplamalarıdır.

Her ortama uyum sağlayan ve şıklık katan strafor paneller asla modası geçmeyen ürünlerdir. Her sene yeni modeller çıkmaya devam eder.

Ahşap ve Mermer Desenli Strafor Duvar Paneli

Strafor paneller evinizde ve iş yerinizde hem dekorasyon hem de izolasyon amacıyla kullanılırlar. Ofis içerisinde kullandığınızda üç boyutu ile küçük olan ofislere derinlik ve ferahlık katarlar. Dekorcum strafor panel modelleri ürün geldiği gün kısa sürede montaj yapılabilir.

Uygulama sırasında çöp ve atık madde çıkmayacağı için zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Çalışma alanlarında verimi arttırır ve çalışan kişilerin daha keyifli bir ortamda çalışmasını sağlarlar. Evinizi ve iş yerinizi güzelleştirirler.

Strafor duvar paneli modellerimizi görüntülemek için -> https://www.dekorcum.com/kategori/strafor-duvar-paneli

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!