featured

Total War Shogun 2 Ücretsiz Olarak Alınabilecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Total War Shogun 2, oyun platformu Steam üzerinden ücretsiz olarak alınabilecek. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız 1 Mayıs tarihine kadar oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Bu fırsat sayesinde 105 TL değerinde olan strateji savaş oyununa ücretsiz şekilde sahip olabilirsiniz.

YouTube video

Korona virüsü salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Bu salgın nedeni ile iş yerleri ve eğlence mekanları kapandı, okullar tatil edildi, birçok aktivite yasaklandı. Hal böyle olunca insanlar evlerine kapanmak zorunda kaldı. Sokağa çıkma yasakları da gelince iyiden iyiye sokağa çıkılamaz oldu.

Bu yasaklar nedeni ile eve kapanan insanlar, kendilerini eğlendirebilmek için çeşitli yollara başvurdular. Eğlenmek için video oyun seçeneğini tercih eden kişi sayısı ise bir hayli fazla. Oyun platformları üzerinden yeni oyun satın alanlar bunun en büyük kanıtı. Satış istatistikleri yükselmiş durumda.

Durumun farkında olan oyun yapımı şirketleri de insanlara destek olmak açısından aralıklarla kampanyalar düzenliyorlar. Bu kampanyalardan biri de Total War Shogun 2 oyunundan geldi. Oyun severler tarafından beğeni ile oynanan ve oyun incelemelerinde yüksek puanlar oyun şuan steam üzerinden 105 TL fiyatla satışta.

Fiyatının yüksek olması nedeni ile bu oyunu almak isteyip alamayanlar için oyunun yapımcısı Creative Assembly sevindirici bir duyuru yaptı. Korona virüs nedeni ile insanlara destek olmak için 1 Mayıs 2020 Cuma günü saat 20:00’a kadar oyuna ücretsiz erişim imkanı verildi. Oyunu almak isteyenleriniz var ise bu fırsatı kaçırmasın.

Total War Shogun 2 Nasıl İndirilir?

Oyuna, oyun satış platformu olan Steam üzerinden sahip olunmaktadır. 1 Mayısa kadar oyunu kitaplığınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Kütüphaneye ekledikten sonra bilgisayara yükleme butonuna basılarak indirme işlemine başlanılır. İnternet hızınıza bağlı olarak oyunun inme süresi değişiklik gösterebilir. Total War Shogun 2 ücretsiz indirmek için buraya tıklayınız.

Oyunun ücretsiz olarak verileceği haberi dışında başka haberlerde oyun severlere duyuruldu. Total War bir seri oyun olma özelliğine sahip. Bu nedenle kampanya kapsamında 4 Mayısa kadar oyunun diğer serilerinde %75’e varan indirimler yapıalcak.

Bu indirimler sayesinde oyun severler aşağıda listelenen oyunları indirimli şekilde alabilecekler.

Total War: Three KingdomsRome: Total WarTotal War: Warhammer

Total War Shogun 2 Oyunu İncelemesi

Oyun diğer Total War oyunlarına göre daha gelişmiş ve yüksek grafiklere sahip bir strateji oyunu olma özelliği taşıyor. Tek kişilik veya çoklu oyuncu ile oynanma özellikleri sahip bir oyundur. Oyunun genel hikayesi 16 yy. Japonya’sında geçmekte. Bu yüzyılda gerçekleşen Önin Savaşı sonrası ele alınıyor.

Oyun bir strateji oyunudur ve amaç ülkeyi ele geçirmektir. Oyuna ilk başlarken bir klanın Daimyosu olarak başlıyorsunuz. Daha sonra ilerleme ve gelişme kaydederek, ülkede yer alan Shougunluk ele geçirilmeye çalışılıyor. Bu Shoungun ele geçirildikten sonra ülkenin yöneticisi konumuna geliyorsunuz.

Total War Shougun 2 Sistem Gereksinimleri

Oyunun ücretsiz olarak sunulacağının haberi sonrası oyun severler, oyunun sistem gereksinimlerini araştırmaya koyuldu. Oyun her ne kadar ücretsiz olsa da sahip olunan bilgisayarın yetersiz kalması maalesef oyunu oynamaya imkan sağlamaz. Bu nedenle oyunu oynayabilmeniz için aşağıda ki özelliklere sahip bilgisayarınız olmalıdır.

Minimum Sistem Gereksinimleri

2 GHZ İntel Dua Core İşlemci, 2.6GHZ İntel Single Core İşlemci veya bu özelliklerde AMD işlemci sahibi olunması gerekiyor.Windows XP için 1 GB bellekWindows 7-Vista için 2 GB bellek256 MB Directx 9.0 ile uyumlu ekran kartı1024 X 768 ekran çözünürlüğü20 GB boş depolama alanıhttps://www.youtube.com/watch?v=cSTsflxLN1k

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İnter Core İ5 işlemci veya bu özelliklere eş değer AMD işlemciWindows XP için 2 GB bellekWindows 7-Vista için 4 GB bellekDirectx11 uyumlu ekran kartı. Tercihen AMD Raedon HD 5000 ve 6000 serisi veya bu eş değerde Nvidia ekran kartı1280 X 1024 ekran çözünürlüğü20 GB boş depolama alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!