Turistik hediyelik eşya

Türkiye’deki Turistik Hediyelik Eşya Toptancıları Nelerdir? 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turistik hediyelik eşya ürünleri gezi, eğlence, spor, iş gerekçesi ile yapılan seyahatler sırasında satın alınabilecek ve seyahat edilen bölgeye has özellikler taşıyan ürünlerin tamamıdır. Turistik hediyeler genellikle anı eşyası olarak eve, aileye, dostlara alınan, bir seyahat bavulunda kolay taşınabilecek boyutta ve tasarımda ürünlerdir. Seyahatin yapıldığı bölgenin tarihi, kültürel, sosyal yapısı ve yaşam tarzı turistik hediyelik eşya türlerinin temalarını oluşturur. 

Küresel boyutta kentleşmenin yaygınlaşması, toplumların sosyo ekonomik kültürel yapılarını hızla geliştirmiştir. Bilim ve teknolojideki ilerleme, bilinen tüketim alışkanlıklarını kökünden değiştirirken eğitim, kültür ve refah seviyesi yükseldikçe seyahatler ile birlikte çevreye duyarlılık da artmıştır. Tüm bu değişim süreci, insanın merak duygusu ile birleşerek, Turizm Endüstrisi adı verilen, zaman çerçevesi dar olan ancak oldukça geniş bir alana yayılan, ticari faaliyet konusunu oluşturmuştur.   

Turistik hediyelik eşya

Günümüzde insanlar, gelişen yolculuk standartları sayesinde, çeşitli gerekçelerle kara, hava, deniz yolu ile yurtiçinde veya yurtdışında seyahatler yapmaktadır. Yılbaşı, bayram gibi resmi tatillerde ya da yıl içinde çeşitli gerekçelerle izinli oldukları dönemlerde, gerçekleştirdikleri seyahatler sırasında herkes, anı eşyası olarak genellikle bulundukları şehir temalı turistik hediyelik eşyalar almaktadır.

Turistik hediyelik eşya türleri seyahat edilen bölgeye ait temalı magnetler, anahtarlıklar, kupalar, bardaklar, biblolar, duvar süsleri gibi dekoratif ve kullanım amaçlı, kolay taşınabilir boyutta ve hafif ürünler arasından tercih edilir. Özellikle eğlence, tarih, kültür, gezi, gözlem, spor amaçlı gelen ziyaretçiler için popüler olan ve turistik kabul edilen bölgelerin ekonomik döngüsünde, turistik hediyelik eşya ürünlerinin çok önemli bir yeri vardır.

Bir yere seyahat ettiğinizde, terminallerden, havalimanlarından, marinadan başlayarak müzelerde, parklarda, tarihi yerlerde, pazarlarda, en işlek caddelerde ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu yerlerde, bölgenin meşhur ürünlerinin yanında raflarında şehir temalı turistik hediyelik eşyalar dolu olan birçok dükkân görürsünüz.

Turistik hediyelik eşya

Farklı kültür ve yaşam tarzı olan birçok insanı etkileyen bu süreç ticari ilişkileri geliştiren, büyüten ve küresel ekonomiyi etkileyen çok büyük fırsatları içinde barındırır. Dünyanın her yerinde hediye konseptinden çeşitlilik arayan firmalar vardır. Yerel çeşitleri uluslararası platformlara taşıyarak ihracatı geliştiren ve ülke zenginliğine katkıda bulunan büyük ekonomik birlikler, turistik hediyelik eşyaların yarattığı ilk tanışmadan ve etkilerden doğar.

Bir eğlence ya da iş gezisi sırasında beğenilerek alınan bir ürünün , bir fuarda promosyon verilen bir parçanın  alıcısı size başka ticari kapıları açacak anahtar kişi olabilir. Bu nedenle turistik hediyelik eşya toptancılarının üretim ve satış başta olmak üzere tüm faaliyetleri çok önemlidir.

Türkiye’deki en çok tercih edilen turistik hediyelik eşya toptancıları aşağıda listelenmiştir:

  • Myros Hediyelik Eşya Toptancısı
  • Toptansehri.com
  • Hesaplidukkan.com
  • Dunyaturizm.com
  • Keskin Hediyelik

1. Myros Hediyelik Eşya Toptancısı   

Turistik hediyelik eşya toptancıları arasında en önemli firmalardan olan  Myros, 80 ülke ve 5000’in üzerinde satış noktası ile Türkiye’de ve dünyada turistik hediyelik eşya denince ilk akla gelen markadır.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına sunduğu yaratıcı fikirler ve yenilikçi tasarımları ile kaliteli malzeme ve işçiliğin birlikteliğinden oluşan, 8000’ in üzerinde ürün çeşidi bulunmaktadır. Modern ve kullanıcı dostu web sitesinde, geniş zamanlara dağılan mesai sürelerinde dünyanın  her yerinden ve herkesten gelen taleplere hizmet verirken, showroom mağazaları ve bayileri ile tüm bölgelerdeki müşterilerine  perakende ve toptan satış hizmeti sunar.

Turistik hediyelik eşya

Myros Hediyelik Eşya Toptancısı, kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile tüm tedarikçi, bayi ve alıcılarına iş ortağı gözüyle bakar. Üretiminden ürün seçimine, teslimatından mağaza kurulumuna, satın alma ve satış sonrası sürecine kadar  güvenilirliğinden, kalitesinden ve hızından ödün vermeden müşterilerine ve iş ortaklarına destek olur.

Toptan hediyelik eşya ürünleri için, Myros Hediyelik Eşya Toptancısı, nitelikli, yaratıcı, saygın, güvenilir ve her zaman desteğe hazır ekibi ile güvenle tercih edilen bir markadır.

2. Toptansehri.com   

Türkiye’de hediyelik eşya toptancıları içinde,  alanda en iyi olma amacı ile çalışan Toptan Şehri,  üretkenlikleri ile ön plana çıkar. Turistik hediyelik eşya toptancıları arasında eski ve güvenilir markalardan olan firma, müşterilerinden gelen taleplere promosyon ürünler, şemsiye ve güneş gözlükleri konusunda hizmet verir.

3. Hesaplidukkan.com 

Turistik hediyelik eşya toptancıları arasında tercih edilen markalardan olan Hesaplı Dükkân, iş günü mesai saatleri içerisinde internet sitesinden hizmet vermektedir. Hem perakende hem de toptan hediyelik eşya satışı yapan Hesaplı Dükkân, ışıklı çubuklardan renkli peruklara, uçan balonlardan maskelere, şaka malzemelerinden çim adama kadar çok çeşitli toptan parti malzemeleri, oyuncaklar, oyunlar,  yılbaşı ürünleri ve farklı kategorilerde ilginç ürünlere sahiptir.

Turistik hediyelik eşya

4. Dunyaturizm.com       

Toptan hediyelik eşya satıcıları içinde olan Dünya Turizm, kırtasiye malzemeleri ile başladığı sektörde büyüyerek yaygın dağıtım ağına sahip olan bir markadır. Yurtiçi ve yurtdışına toptan hediyelik eşya satan firma halı, kilim, çeşitli süs eşyaları, dekoratif objeler,  takılar ve geleneksel el işçiliği ürün çeşitleri ile geniş bir koleksiyona sahiptir.   

Turistik hediyelik eşya

5. Keskin Hediyelik        

Turistik hediyelik eşya toptancıları içinde, Hindistan, Endonezya, Tayland, Çin gibi ülkelerden ithal ederek, satışa sunduğu otantik küresel ürünlerle ön plana çıkan Keskin Hediyelik, ilginç bir hediye koleksiyonuna sahiptir.

Tirbüşondan köstekli saate, Tibet çanından zen tütsülerine, müzik aletlerinden termoslara kadar değişik içeriğe ve çeşitliliğe sahip bir çok ürün kategorisi mevcuttur. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!