featured

Uyutan Amazfit ZenBuds Kulaklık | Amazfşt ZenBuds Uyku Kulaklığı Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amazfit ZenBuds kulaklık, uyku bozukluğu olan, uykuya geçişte sorun yaşayan ve kaliteli uyku uyumak kişiler için tasarlamış bir kulaklık modeli. Diğer kulaklıklardan farklı olarak bu kulaklığın amacı; uyumakta zorlanan kişileri rahat bir şekilde uykuya geçirmek. Bunun için de orman seslerinde, doğa seslerinden yararlanıyor. Kulağında Amazfit ZenBuds kulaklık olan kişiler, uykuya geçtiği anda ise müzik yayını kendiliğinden sona eriyor.

Amazfit Zen Buds Kulaklık Nedir ?

Uyku bozukluğu şikayetiniz mi var? Erken yatmanıza rağmen saatlerce yatakta dönüyor ama uyuyamıyor musunuz? O zaman Amazfit ZenBuds kulaklık tam olarak sizin için tasarlanmış. Çünkü bu kulaklık sayesinde, uyku döngüsünü tetikleyecek sesler bulunuyor ve uykuya geçiş kolaylıkla sağlanıyor. Diğer sıradan kulaklık modellerinden farklı olarak da bu Zen Buds kulaklıkta, kişiler uykuya geçiş yaptığında kulaklık kendiliğinden devre dışı kalıp, ses yayına son veriyor.

Amazfit Zen Buds kulaklık yalnızca uykuya rahat geçiş sağlamakla kalmıyor, rahatlamaya da yardımcı oluyor. Çevredeki rahatsız edici sesleri perdelemekte yardımcı olan, yatıştırıcı ses perdesi oluşturarak uykunun gelmesini tetikleyen bu kulaklık bir nevi bir ses kütüphanesi görevi görüyor. İçinde orman sesleri, huzur verici akan dere sesleri ve daha niceleri bulunuyor.

Amazfit Zen Buds Özellikleri Nelerdir?

Uyku kulaklığı Amazfit Zen Buds kulaklık, ideal ses akustiğini garanti eden Knowles Balanced Armature ile ortaya konmuş. Bu sayede kulaklıktan kaliteli ses çıkışları sağlanıyor ve uyku geçiş çok kolay bir hal alıyor. Ayrıca uyku kulaklığındaki akıllı oynatma özelliği ile kişilerin uykuya daldıkları algılanıyor ve kulaklıktaki ses yayını otomatik olarak sonlanıyor.

YouTube video

Uyku kulaklığı görevi görmesiyle birlikte aynı zamanda meditasyonlarda rahatlama sağlamak amacıyla da kullanılabilen Amazfit Zen Buds kulaklık bu özelliklerinin dışında, kullanıcılarının kalp atış hızlarını, uyku pozisyonlarını ve uyku kalitelerini de kaydediyor. Bu sayede uykunuz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak çok kolay!  

Uyku kulaklığı Amazfit ZenBuds kulaklık ile nefes egzersizi de yapılabiliyor. Dilerseniz daha rahat nefes alabilmek için egzersizlerinizi kolaylıkla, kontrollü bir şekilde yapabilirsiniz.

Amazfit ZenBuds İnceleme

Amazfit Zen Buds kulaklıkların her birinin ağırlığı yalnızca 1,78 gram. Ayrıca kulaklıklar, şişme hissi vermeksizin kulaklara güvenle oturuyor. Kulaklıkların hareket ettikçe kaymasının önlenmesini sağlamak için de dış kulağa sıkı bir şekilde tutturulma özelliğine sahip.  

YouTube video

ZenBuds uyku kulaklığı tasarlanırken ergonomiye de oldukça dikkat edilmiş. Kulaklıkların ucunda cilt dostu silikon malzeme kullanılmış ve elastiki yapısıyla rahat bir kullanım deneyimi sunuyor. Kısacası; uyku kulaklığı ZenBuds gece boyunca kulaklarda baskı ve rahatsızlık hissi vermeksizin kullanılabiliyor.

Uyku Kulaklığı Amazfit ZenBuds Şarj Özelliği

Şarj özelliği açısından da Amazfit ZenBuds kulaklık oldukça iyi bir deneyim vadediyor. Çünkü bu uyku kulaklığı, tek bir tam şarj ile 12 saat kullanım imkanı tanıyor. Kısacası; Amazfit uyku kulaklığı hem ergonomisiyle, hem rahat kullanılabilirliğiyle, hem pil ömrüyle hem de fiyatıyla kullanıcılarına uykuya geçişte konfor sağlıyor.

Amazfit ZenBuds Fiyat Nedir ?

Amazfit ZenBuds kulaklık fiyatı değişken. Günümüzde online alışveriş yapılan internet sitelerinde Amazfit ZenBuds kulaklık fiyatı farklı aralıklarda karşımıza çıkıyor. Ancak genel olarak bakıldığında Türkiye’nin en çok tercih edilen, kurumsal ve güvenilir alışveriş sitelerinde bu kulaklığın fiyat 1.099 TL. Eğer indirimleri takip ederseniz Amazfit Zen Buds kulaklıkları daha uygun fiyata alma şansını yakalayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!