featured

Testere Filmi Yönetmeninden 2021 Yılının En İyi Korku Filmi: Malignant

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Hepimizin severek izlediği, sinema sektöründe isim yapmış projelerin yönetmenliğini yapan James Wan, henüz 44 yaşında olmasına rağmen kendini pek çok film ile kanıtlamıştır. Şimdi ise sırada Malignant filmi var.

Testere Filminin Yönetmeni James Wan’dan 2021 Yılının En İyi Korku Filmi: Malignant 

Bunlardan belki de en bilineni 2004 yılında sadece 1 milyon dolara çektiği Testere (Saw) filmi. Özellikle son 10 yıldır Hollywood’da James Wan rüzgarları estirmeyi başaran ünlü yönetmen Testere filmi ile yaklaşık 105 milyon dolar kazanç elde etti ve bu başarısı sinema tarihinde büyük ses getirdi.

Korku filmi severlerin büyük bir heyecanla beklediği Malignant filmi yönetmen koltuğunda da James Wan oturuyor. Malignant filminin senaryosunu The Nun 2 filmi’nin senaristliğini yapan Akale Cooper ve James Wan birlikte hazırlamışlar.

Malignant Filmi Konusu Nedir?

Anabelle Wallis’in canlandırdığı filmin baş karakteri olan Madison isimli genç kadın, filmin merkezinde yer alıyor. Korkunç, ürkütücü cinayetlerle uyandığı kabuslarının artık birer rüya değil gerçek olduğunu far etmesiyle başlıyor film.

Esrarengiz bir o kadar da birbirinden bağımsız görünen parçayı birleştirmeye koyulduğunda enteresan durumları keşfetmeye başlar. Korkunç cinayetleri işleyen katilin aslında kendi travmatik geçmişiyle ilgisi olduğunu ve yüksek olasılıkla şeytanın ete kemiğe bürünmüş halinin rahatsız edecek şekilde esnek bir hali olduğunu fark eder.

Güçlü Senaryo, Profesyonel Efektlerile Malignant Fimi…

Güçlü bir senaryosu bulunan filmde kullanılan görseller de oldukça başarılı ve dikkat çekici. Kabus sahnelerinde kullanılan görsel efektler filmin büyüsünü ve izlerken aldığınız keyfi arttırıyor.

Malignant Başrol Oyuncuları ve Profesyonel Ekibi

Başrolde olan Anabelle Wallis dışında filmde Mckenna Grace, Maddie Hasson, George Young, Jacqueline McKenzie, Jake Abel ve Michole Briana White gibi isimler yer alıyor.

James Wan önceki filmlerde birlikte çalıştığı ekibi bu filme de dahil etmiş gibi görünüyor. The Conjuring 2 ve Aquaman filmlerinden tanıdığımız editör Kirk Morri, fotoğrafçı Don Burgess, Insidious: The Last Key filminde de kostüm tasarımcılığı yapan Lisa Norcia, Aquaman ve Furious 7 filmlerinden aşina olduğumuz yapım tasarımcısı Desma Murphy ve The Conjuring filmin de müziklerini hazırlayan Joseph Bishara bu filmde de James Wan ile beraber çalışmış. 

James Wan’ın çektiği korku filmler ülkemizde büyük ilgi görüyor. Malignant filmini de merakla bekleyen korku severlerin hayal kırıklığına uğramayacağını söyleyebiliriz. 10 Eylül’de vizyona giren film, geniş bir kitlenin beğenisini kazanmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!