featured

WhatsApp’a Fotoğraflı Bildirim Özelliği Geliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor. Çıkan haberlere göre artık WhatsApp kullanıcıları, bildirim aldıklarında profil fotoğraflarını da görebilecek. İşte, fotoğraflı bildirim özelliği ile ilgili ayrıntılar…
Fotoğraflı Bildirim Özelliği WhatsApp Kullanıcılarını Bilgiye Daha Çabuk UlaştıracakGeçtiğimiz aylarda WhatsApp, 2022’de uygulamaya gelecek olan yeni özelliklerden bahsetmiş, Meta ve Metaverse ile uyumluluk çalışmalarına başladığını duyurmuştu. Edinilen bilgilere göre; WhatsApp’ın bu amaçla kullanıma sunacağı ilk özellik, profil fotoğrafı ile ilgili olacak.
Sohbet ve mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık insanların pek çok grupta bulunduğunu ve söz konusu gruplarda kendilerine mesaj geldiğinde, yapılan bildirimin yeterli olmadığına kanaat getirdi. Bildirimlerin yetersiz kaldığını düşünen WhatsApp, bildirim geldiğinde profil fotoğrafının da görüntülenmesi üzerine çalışmalarını gerçekleştirdi. Fotoğraflı bildirim özelliği, gruptaki kullanıcıların kendisine mesaj geldiğinde devreye girecek.
Şu an ki WhatsApp şartlarında, bir kişiye mesaj gönderildiğinde yalnızca metin uyarısı veriliyor. Bu yeni özellik sayesinde ise artık WhatsApp kullanıcıları profil fotoğrafını da görebilecek. Fotoğraflı bildirim özelliği sayesinde kullanıcılar artık kendisine kimin mesaj gönderdiğine dair bilgiye daha kısa sürede ulaşabilecek.
Fotoğraflı Bildirim Özelliği Test AşamasındaEdinilen bilgilere göre WhatsApp’ın yeni özelliğin olan fotoğraflı bildirim özelliği henüz test aşamasında ve sadece iOS 15 beta test kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Ancak bu özelliğin daha geniş bir özelliğin bir parçası olduğu düşünülüyor. Ayrıca fotoğraflı bildirim özelliğinin Android cihazlarda kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!