featured

Bakan Fahrettin Koca Vaka Artışı Olan İlleri Paylaştı | Çanakkale, Yalova, Tekirdağ, Ankara, İstanbul ve İzmir’de Koronavirüs Vakaları Artışa Geçti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iller bazında 100 bin kişi başına düşen vaka sayılarının bulunduğu koronavirüs haritasını paylaştı. Bakan Koca’nın kamuoyuna sunduğu haritaya göre vaka sayısın en fazla olduğu iller; Çanakkale, İstanbul, Yalova ve Tekirdağ.

İzmir, Ankara ve İstanbul’da Vaka Sayıları Artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın daha önceki hafta açıkladığı koronavirüs tablosundaki verilere kıyasla, bu haftanın tablosunda İstanbul, Ankara ve İzmir’deki 100 bin kişi başına düşen vaka sayısında artış olduğu gözlemlendi. İstanbul’da 100 bin kişi başına düşen vaka sayısı daha önce 804,97 iken bu hafta 920,57’ye çıktı. Vaka sayısı Ankara’da 419,06’dan 534,14’e, İzmir’de 304,07’den 351,97’ye yükseldi.

Bakan Koca: Birlik Olalım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, paylaştığı haritadaki verilere ilişkin olarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“İllerimizde bir haftada 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini bulabilirsiniz. Kısıtlama ve tedbirler artış hızını düşürmeye başladı. Bu düşüşü hızlı ve kalıcı hale getirmek için birlik olalım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!