featured

Bu Adamın Yaptıklarına İnanamayacaksınız | Kurbanlarının Etlerini Köfte Yaptı, Üstelik Birde Sattı!!!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yamyam ve seri katil Joe Metheny’in dehşet veren hikayesine inanamayacaksınız! 230 kilogram ağırlığındaki bu adam, hem yamyam hem de bir seri katil! Kurbanlarını öldürdükten sonra onlardan bir güzel köfte yapan Metheny, birde bu köfteleri hamburger diye müşterilerine satmış…

Joe Metheny’nin Cinayetleri Karısı ve Oğlunun Kendisini Terk Etmesi ile Başlamış…

Joe Metheny’in uyuşturucu bağımlısı karısı bir gün çocuğunu da alarak, onu terk ediyor. Gündüzleri evsizleri ve uyuşturucu satıcılarını gezen adam, günlerini karısını aramakla geçiriyordu. Köprü altlarına giden adam burada karısı yerine, iki bağımlı adamla karşılaştı.

Önce Bu Bağımlıları, Sonra Bir Balıkçıyı Öldürdü!

Bu adamlara karısını soran Metheny, aldığı cevaptan memnun olmayınca sinir krizi geçirdi. Nerede olduğunu bilmediğini söyleyen bu adamları öldüren adam, sonrasında bir balıkçıyı da görüp de söylemediğini düşündüğü için öldürdü. Cesetleri paniğe kapılarak nehre attı.

Evsizleri Öldürmekten Tutuklansa da Kısa Bir Sürede Beraat Etti

Bir süre sonra yakalanan Metheny, yalnızca bir buçuk yıl kaldı hapishaneden mahkeme sonrasında beraat etti. Hapishaneden çıktıktan sonrada eşini ve çocuğunu aramaya devam etti.

Bu Sırada Çalışmaya Başladı ve İki Fahişeyi Öldürdü

Bu sırada bir palet firmasında çalışmaya başlayan Metheny, iki fahişeyi daha öldürdü. Ancak onları nehre atmak yerine akıl almaz bir plan yaptı. Onları parçalara ayıran adam, etli kısımlarını dondurucuya kaldırdı. Kullanamayacağı parçaları ise çalıştığı firmanın kamyonuyla gömdü.

Bu Etlerle Hamburger Köftesi Yaptı!

Eve döndüğünde bu etleri dana ve domuz eti kıyması ile karıştıran adam, karışımı karıştırarak küçük köfteler haline getirdi. Daha sonra ise küçük bir stand kiralayarak, bu köfteleri birkaç hafta sonu satmaya başladı.

Haftalarca Kurbanlarının Etini Sattı!

Haftalarca kurbanlarının etini satan bu adam, bu etleri yemekten de hiç çekinmiyordu. Özel ete ihtiyaç duyduğu dönemde ise bir evsizi öldürüp, parçalarına ayırıyordu. İtiraflarına göre etlerini satabilmek için tam 10 farklı insanın ölümüne neden olmuştu.

Bir Kurbanı Elinden Kurtulup Polise Sığındı

1996 yılında öldürmek istediği bir evsiz, elinden kurtulmayı başararak polise sığındı. Şikayetçi olduğu için Joe Metheny yakalandı. Sonrasında ise yaklaşık 13 kişinin ölümüne neden olduğunu itiraf etti. 2000 yılında iki kez ömür boyu hapis cezası alan Metheny, 2017 yılında hücresinde ölü olarak bulunmuştu.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!