featured

Doğalgaz Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır | Ankara Büyükşehir Belediyesi Kara Kış Destek Paketi Doğalgaz Yardım Başvuru Şartları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kara Kış Destek Paketi kapsamında doğalgaz yardımı başvurusu aldığını duyurmuştu. Ancak artık ayrıca bir başvuru yapılmasına gerek kalmadığı yine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklandı. Bu kapsamda; sosyal yardım alan herkes, Karakış Destek Paketi doğalgaz yardımından yararlanabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu kış aylarında ihtiyaç sahibi Ankaralılara doğalgaz yardımı yapılacağını açıklamıştı. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kara Kış Destek Paketi kapsamındaki doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? ABB doğalgaz yardımı başvuru şartları nelerdir? Kimler Kara Kış doğalgaz yardımı başvurusu yapabilir? İşte cevapları…

Tüm şehirler için geçerli, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen, 450 TL-1.150 TL arası 2022 doğalgaz yardımı desteği hakkinda bilgi almak için 2022 Doğalgaz Yardımı Başvurusu yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kara Kış Destek Paketi Doğalgaz Yardımı Nedir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi Ankaralılara kış aylarında yaklaşık 400 milyonluk yardım yapılacağı duyuruldu. Kara Kış Destek Paketi kapsamındaki doğalgaz yardımı başvurusu da sosyal yardım online başvuru formu ile yapılmaya başlanmıştı. Doğalgaz yardımı başvuru şartları taşıyan herkes, online olarak başvuru yaptı ve ilk doğalgaz yardımı parası, sosyal destek alan Ankaralıların hesabına tanımlandı. Şimdi ise belediyeden, sosyal yardım alan kişilerin ayrıca bir doğalgaz yardım başvurusu yapması gerek olmadığı açıklandı.

ABB Doğalgaz Yardımı Başvuru Şartları Nelerdir ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Yardımı başvuru şartları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmakİhtiyaç sahibi olmakAnkara ili sınırları içinde ikamet etmek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklamaya göre artık internetten başvuru yapılmasına gerek kalmadığını bildirmiştir. Çünkü Doğalgaz Yardımı, Karakış Destek Paketi yardımı alan herkese yapılacak. Başvurular, Ankara’da 37 merkezden yapılabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardımı Ücretsiz Okul Servisi Başvurusu hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.

Ödemelerinizi yapabileceğiniz, toplu ulaşımda kullanabileceğiniz Ankaralılara özel ücretsiz N Kolay Ankara Kart hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.

Doğalgaz yardım başvurusu

Karakış Destekleri için Yeni Açılan Başvuru Merkezleri

KÖMÜR’DEN EKMEĞE KADAR HER TÜRLÜ İHTİYAÇ İÇİN BAŞVURU YAPILABİLİR

Vatandaşlar hafta içi mesai saatlerinde hizmet veren bu merkezlerden ekmek, kömür, Başkent Kart ve her türlü ihtiyaçları için başvuru yapabilecek.

Başkent’te 203 bin kişiye sosyal yardım desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesinin 18 yeni başvuru merkezi şöyle:

-Ahmetler Çocuk Kulübü (Çankaya)

-Batıkent Gençlik Merkezi (Yenimahalle)

-Elvankent Aile Yaşam Merkezi (Etimesgut)

-Aktepe Çocuk Kulübü (Keçiören)

-Yenimahalle Gençlik Merkezi (Yenimahalle)

-Çubuk Kadınlar Lokali (Çubuk)

-Demetevler Kadın Lokali (Yenimahalle)

-Dikmen Kadınlar Lokali (Dikmen)

-Gölbaşı Kadınlar Lokali (Gölbaşı)

-Hasanoğlan Kadınlar Lokali (Elmadağ)

-Şafaktepe Kadınlar Lokali (Mamak)

-Şentepe Kadınlar Lokali (Yenimahalle)

-Sokakta Çalışanlar Merkezi

-Şereflikoçhisar AYKOME

-Çamlıdere AYKOME

-Nallıhan AYKOME

-Haymana (Fen İşleri)

-Beypazarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan doğalgaz yardım başvurusu hakkında bilgi almak  isteyen kişilerin ABB Sosyal Hizmetler Daire Bakanlığı’nın online ön başvuru formunu doldurması artık gerekmemektedir. https://www.ankara.bel.tr/sosyal-hizmetler/sosyal-yardimlar linkine tıklayarak doğalgaz yardım başvurusu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Doğalgaz Yardımı için Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

ABB Doğalgaz yardımı başvurusu için artık ayrıca bir başvuru yapmaya gerek olmadığı, belediye tarafından ilan edildi. Buna göre; Doğalgaz yardımı parası, belediyeden sosyal destek alan kişilerin hesabına tanımlanacak. Bu nedenle de Karakış Destek Paketi kapsamında verilen yardımlardan yararlanmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanlığı’na başvuru yapılması gerekiyor. Bunun için de buraya tıklayarak ABB Sosyal Hizmetler ön başvuru yapabilirsiniz.

Doğalgaz Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Doğalgaz Yardım Başvurusu Linkine tıkladıktan sonra açılan sayfada Anakara Büyükşehir Belediye’si başvuru merkezleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Eğer İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal yardımlarından biri olan Askıda İzmirim Kart Başvurusu yapmak isterseniz, link üzerinden yazımıza ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İletişim

Merkez İletişim Adres: Osmanlı İş Merkezi Yeni Etlik Caddesi No:103 Etlik-Keçiören/ANKARAÇağrı Merkezi: (0312) 322 11 33 – (0312) 507 37 00

E-posta: [email protected]

İlginizi Çekebilir: 2022 Doğalgaz Yardımı Başvurusu Başlıyor | Doğalgaz Yardımı Desteği Ödemesi Nereye ve Ne Zaman Yapılacak?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!