featured

En İyi Android Mesajlaşma Uygulamaları | En Güvenli Mesajlaşma Uygulamaları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi android mesajlaşma uygulamaları sayesinde mesajlaşma hizmetini ücretsiz olarak alabilir, internet erişiminiz olduğu sürece bu uygulamalardan maksimum seviyede yararlanabilirsiniz. En güvenli mesajlaşma uygulamaları ile video konferanslar yapabilir, video, fotoğraf, ses ve dosya aktarımlarında bulunabilirsiniz. İşte, en iyi mesajlaşma uygulamaları 2021 listesi…

En İyi Android Mesajlaşma Uygulamaları 2021

Akıllı telefonlar, konuşma ve mesajlaşma ücretlerinin düşmesini sağlıyor. Hatta akıllı telefonların varlığı, bu hizmetlerin sıfıra indirilmesinde işe yarıyor. Cep telefonlarına yüklenecek olan mobil mesajlaşma uygulamaları gelişimi sayesinde onlarca seçenek bulunuyor. En iyi android mesajlaşma uygulamaları sayesinde ücretsiz olarak mesaj yollayabilir, bazı mesajlaşma uygulamaları ile görüntülü arama yapabilir ve hatta video konferanslar gerçekleştirebilirsiniz. İşte, mesajlaşma maliyetini sıfıra indiren, kalitesi ile kullanıcıların beğenisini kazanan en iyi android mesajlaşma uygulamaları listesi…

1 – En İyi Android Mesajlaşma Uygulamaları :WhatsApp Messenger

En iyi android mesajlaşma uygulamaları listesinin başında tahmin edileceği üzere WhatsApp Messenger bulunuyor. Günümüzde 1 milyar kullanıcıya yaklaşan WhatsApp, iOS cihazlarda da kullanılabiliyor. Her ne kadar yeni WhatsApp Kullanıcı Sözleşmesi nedeniyle kullanıcı kaybı söz konusu olsa da bu uygulama, en fazla tercih edilen mesajlaşma uygulaması olarak biliniyor.

Sesli ve görüntülü konuşma yapmanın mümkün olduğu, video, fotoğraf, dosya aktarımlarının gerçekleştirilebildiği WhatsApp’ta masaüstü özellik de bulunuyor. Yani WhatsApp kullanıcıları dilerlerse uygulamayı bilgisayarlar üzerinden de WhatsApp Web özelliği sayesinde aktif olarak kullanabiliyor. Üstelik en iyi android mesajlaşma uygulamaları listesinde bulunan WhatsApp konum paylaşımı gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Eğer mobil cihazınıza WhatsApp Messenger indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

2 – Messenger

Facebook üzerinden yazışmayı sağlayan Messenger uygulaması da en iyi android mesajlaşma uygulamaları listesinde bulunuyor. Dünyada 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Facebook nedeniyle Türkiye’de de pek çok Facebook kullanıcısı mesajlaşmak için Messenger’ı tercih ediyor. Üstelik bu WhatsApp benzeri uygulama sayesinde görüntülü de görüşme yapılabiliyor.

WhatsApp yerine kullanılabilecek uygulamalar arasında bulunan Messenger’ı kullanabilmenin bir şartı bulunuyor. Eğer Facebook arkadaşlarınız ile mesajlaşmak istiyorsanız Facebook uygulamasından farklı olarak bu uygulamayı mobil cihazınıza indirmelisiniz. Messenger uygulaması tüm mobil cihazlara ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. Eğer android cihazınıza Messenger uygulamasını yüklemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

3 – Line

Line Corporation tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak akıllı cihaz kullanıcılarına sunulan Line uygulaması da mesajlaşmak isteyen kişilere hizmet ediyor. İnternet bağlantısı olduğu sürece her zaman ve her yerden mesajlaşmayı mümkün kılan Line uygulaması, görüntülü aramaya yapmayı da destekliyor. 500 milyonu aşkın kullanıcısı olan Line hem arkadaşlarınızda hem de iş arkadaşlarınızla mesajlaşıp görüşme yapabileceğiniz en iyi android mesajlaşma uygulamaları arasında bulunuyor.

WhatsApp yerine kullanılabilecek uygulamalar arasında yer alan Line’da yüksek kalitede görüntülü ve sesli konuşma yapabilmek mümkün. Bununla birlikte konum paylaşımı da Line üzerinden yapılabilmekte. Bilgisayarlar ve tabletlerde kullanılabilen Line fotoğraf, video ve dosya gönderimi için de kullanışlılık sağlıyor. Eğer android cihazınıza Line uygulaması indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

4 – BBM

BlackBerry Limited tarafından geliştirilen ve kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan BBM uygulaması, BlackBerry cihazlarla birlikte android cihazlarda da kullanılabiliyor. Ancak BBM uygulamasını diğer mesajlaşma uygulamalarından ayıran önemli bir farklılığı bulunuyor. Çünkü BBM uygulaması, numarasız mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Kısacası eğer cep telefonu numaranızı paylaşmadan mesajlaşmak istiyorsanız cep telefonu numaranız yerine BBM numarası paylaşarak mesajlaşabilirsiniz.  

En iyi mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan BBM uygulaması ile pek çok kişiyle anda iletişim kurulabiliyor, sesli not gönderilebiliyor, alım alımı ve gönderimi yapılabiliyor. Durum güncellemesi de yapılabilen BBM’de görüşem yapabilmek için cep telefonu numarası paylaşımı yapmak zorunda olmamak oldukça kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Eğer android cihazınıza BBM uygulamasını indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

5 – Hangouts

Google tarafından geliştirilen ve akıllı telefon kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Hangouts mesajlaşma uygulaması, Google+ altyapısıyla hizmet vermektedir. Birebir konuşmaların yanı sıra grup mesajlaşma ve görüşmelerinin yapılabildiği Hangouts uygulaması, bilgisayarlarda ve diğer mobil cihazlarda da kolaylıkla kullanılabiliyor. Eğer siz de android cihazlarınızda Google+ kalitesi ile bir mesajlaşma uygulaması kullanmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

6 – Viber Messenger

Viber Media tarafından ücretsiz olarak akıllı telefon kullanıcılarına sunulan Viber uygulaması, dünyadaki her Viber kullanıcısı ile iletişim kurulmasını sağlıyor. En iyi android mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan Viber üzerinden mesajlaşılabildiği gibi aynı zamanda arama da yapılabiliyor. Ayrıca Viber Out uygulaması ile de düşük bir ücret karşılığında Viber kullanıcıları dışındaki kişiler ile sabit hatlarla da görüşme yapılabiliyor.

En güvenli mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Viber uygulaması ile kullanıcılar HD kalitede görüşmeler gerçekleştirebiliyor. Sesli mesaj, konum, video, dosya, fotoğraf gönderimi ile birlikte 100 kişiye kadar ulaşılabilen gruplar açılabiliyor. Eğer siz de Viber uygulamasını android cihazlarınıza indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

7 – TeamSpeak 3

TeamSpeak Systems GmbH tarafından geliştirilen ve düşük bir ücret karşılığında akıllı telefon kullanıcılarına sunulan TeamSpeak 3 uygulaması özellikle online video oyunları oynayan kişilere hizmet veriyor. Diğer oyunculara mikrofon ve kulaklık aracılığıyla ulaşmayı sağlayan TeamSpeak 3 uygulaması, aynı anda pek çok kişi ile iletişim kurulmasını sağlıyor. Genel olarak online oyuncuların takımlar halinde kanallar açarak kullandığı bu uygulama sayesinde oyunda takım başarısı elde edilmesine de aracı oluyor. Eğer TeamSpeak 3 uygulamasını android cihazlarınıza indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

8 – En Güvenli Mesajlaşma Uygulamaları :Telegram

Telegram FZ-LLC tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak akıllı cihaz kullanıcılarının hizmetine sunulan Telegram uygulaması, yeni WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi’nin gündeme gelmesiyle popülerliğinin zirvesine çıkmıştır. WhatsApp Messenger uygulamasından daha fazla güvenirlilik sağlaması, en güvenli mesajlaşma uygulamaları arasında olması nedeniyle de pek çok mesajlaşma uygulaması ihtiyacı olan kişiler tarafından tercih edilmiştir. WhatsApp yerine kullanılabilecek uygulamalar arasında olan Telegram, kolay kullanımı nedeniyle de tercih edilmektedir.

Telegram uygulaması, en iyi android mesajlaşma uygulamaları arasında yer almaktadır. Çünkü gizlilik özelliği nedeniyle kişisel koruma sağlamaktadır. Bu sebeple de kamu kurumları çalışanlarına da bu uygulamayı kullanma ini verilmektedir. Ayrıca Telegram’da sınırsız izleyiciye yayın yapmak için kanal oluşturulabilmekte, Telegram Super Group özelliği sayesinde de 200 bin kişiye kadar grup kurulabilmektedir. Android cihazınıza Telegram uygulaması indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

9 – Skype

Skype tarafından geliştirilen, kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan Skype uygulaması oldukça uzun zamandan beri hizmet vermektedir ve günümüzde de beğenilerek kullanılmaktadır. Sesli ve görüntülü görüşme dışında mesajlaşma özelliğinin de bulunduğu Skype uygulaması, en iyi android mesajlaşma uygulamaları arasındaki yerini almaktadır. Bu platform, oldukça eskilerden beri hizmet vermektedir ancak Microsoft tarafından satın alındıktan sonra geliştirilmiş, daha kaliteli hizmet vermeye başlamıştır. En güvenli mesajlaşma uygulamaları arasındaki Skype günümüzde online iş görüşmeleri için de sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer akıllı android cihazınıza Skype uygulaması indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

10 – Signal

Signal Foundation tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak akıllı cihaz kullanıcılarına sunulan Signal uygulaması günümüzde pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesini yenilemesinden sonra gündeme gelen mesajlaşma uygulamaları arasında Signal uygulaması da yer almıştır. Yıllardır uçtan uca şifreli mesajlaşma hizmeti vermesi nedeniyle de Signal, en güvenli mesajlaşma uygulamaları arasındadır. WhatsApp uygulamasında olduğu gibi Signal’de de mesajlaşmak dışına video, fotoğraf, dosya ve ses gönderimi yapılabilmektedir. Eğer android cihazınıza Signal uygulamasını indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

11 – BİP

Diğer mesajlaşma uygulamaları dışında bir farklılığı olan BİP; yerli bir uygulamadır. BİP A.S tarafından geliştirilen BİP uygulaması, Türk yapımıdır ve bu nedenle pek çok mesajlaşma uygulamasından ayrı bir yere konumlanmaktadır. WhatsApp gizlilik sözleşmesi yenilemesi nedeniyle ve yerli olması sebebiyle BİP uygulaması popüler hale gelmiştir. BİP uygulaması, en güvenli mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır.

10 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan BİP, ücretsiz olarak sesli ve görüntülü görüşme yapılmasına olanak vermekte, mesajlaşmak için kullanılabilmektedir. BİP uygulamasında bulunan çeviri özelliği, bu uygulamanın farklı dillerde kullanılabilmesinin de önünü açmaktadır. En iyi android mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan BİP ile 10 kişiye kadar HD kalitede görüşme yapılabilmektedir. Eğer BİP uygulaması indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

12 – Discord

En iyi mesajlaşma uygulamaları arasında Discord INC. Tarafından geliştirilen Discord uygulaması da bulunmaktadır. Temelde video oyun toplulukları için tasarlanan bu uygulama sayesinde ücretsiz olarak oyun sohbetleri edilebilmekte, mesajlaşılabilmekte ve de görüntülü konuşulabilmektedir. Online oyun severler için Discord uygulaması, kolay yönetimi ve hızlı paylaşımı sayesinde ideal bir uygulamadır. Eğer android cihazınıza Discord uygulaması indirmek istiyorsanız buraya tıklayınız.

13 – Slack Massenger

Slack Technologies Inc. Tarafından geliştirilen Slack Messenger uygulaması da özellikle çevrimiçi oyun tutkunları için avantaj sunan uygulamalar arasındaki yerini almaktadır. Bulut tabanlı bir mesajlaşma uygulaması olan Slack oldukça kullanışlıdır. İş akışının sağlanması ve şirket içi mesajlaşmanın gerçekleşmesi için de profesyoneller tarafından Slack uygulamasından sıklıkla yararlanılmaktadır. Eğer android cihazınıza Slack uygulaması indirmek istiyorsanız buraya tıklayınız.

14 – En İyi Android Mesajlaşma Uygulamaları : Dedi Uygulaması

Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği tarafından geliştirilen Dedi uygulaması da anroid cihaz kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmakta olan en iyi android mesajlaşma uygulamaları arasında yer almaktadır.

HD kalitede görüntülü aramanın yapılabildiği, kaybolan mesajların gönderilebildiği Dedi uygulaması, günümüzde özellikle gençler tarafından yoğun olarak tercih edilmektedir. Bu uygulama aynı zamanda en güvenli mesajlaşma uygulamaları arasında yer almaktadır çünkü her şey şifrelenmekte ve Dedi uygulaması kayıtları tutulmamaktadır. Eğer android cihazınıza Dedi uygulaması indirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!