google-voice-turkiye

Google Voice Türkiye Kullanılıyor mu? Google Voice Numara Alma 2022

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google Voice Türkiye de adından sıkça söz ettirmeye başladı. İnternet bağlantısı üzerinden telefon hattına sahip olmayı sağlayan Google Voice, web’de ve VoIP telefonlarda çalışır.

İnternet servisleri üzerinden hat sahibi olmak isteyenler Google Voice uygulamasına ilgi gösteriyor. Bu hattı kullanarak arama almak ve mesajları yanıtlamak mümkün. Normal bir telefon hattı gibi görünen Google Voice servisinin birçok avantajı bulunuyor.

Google Voice Nedir?

google-voice-turkiye
Google Voice Türkiye

İnsanların hiçbir cihaza bağlı kalmadan aramaları yanıtlamasını, sesli mesaj göndermesini ve mesajlaşmasını sağlayan Google Voice Türkiye de uzun zamandır kullanılıyor. Alacağınız bir numara sayesinde ister iPhone telefonunuzdan isterseniz dizüstü bilgisayarınızdan aramalarınızı cevaplayabilirsiniz.

Google Voice kullanan kişiler birden fazla numaraya sahip olabilirler. Abonelik ücreti buna göre belirlenir. Alternatif hizmetlere bakıldığında Google Voice daha işlevsel ve güvenli bir servis altyapısına sahiptir.

Google Voice Türkiye de Kullanılıyor mu?

Google Voice Türkiye de yıllardır kullanılan ancak yeniden popüler olan bir servistir. Türkiye’de yaşayan kurumlar veya firmalar Google Voice üzerinden numara alarak aramalarını yönetebilirler. Bunu yapmak için Google Hizmetleri sayfasına giderek Google Voice aboneliği başlatmalısınız.

Google Voice Türkiyede Nasıl Kullanılır?

google-voice-turkiye

Google voice türkiye’de kullanma oldukça kolaydır. Google hesabınızdan hizmetler bölümüne giderek Google Voice servisini nasıl aktifleştireceğinizi bulabilirsiniz. Google Voice Türkiye de ücretsiz bir uygulamaya sahiptir. Ancak Google’dan aldığınız numara için lisans ücreti ve aylık abonelik ücreti ödemeniz gerekecektir.

Google Voice ile Neler Yapabilirsiniz?

Google Voice sıradan bir telefon numarası göre farklı özellik ve avantajlar barındırmasıyla ünlüdür. Uluslararası iletişimi de kolaylaştırdığı için sıklıkla tercih edilir.

Google Voice Türkiye servisinde kullanabileceğiniz bazı özellikler aşağıdaki gibidir;

  • Dakikalar içerisinde yeni bir numara alabilirsiniz.
  • Uluslararası aramalar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Aramalarınızı yönlendirebilirsiniz.
  • Konferans araması başlatabilirsiniz.
  • Kısa mesaj gönderebilirsiniz.
  • Sesli mesaj gönderebilirsiniz.
  • Tek bir cihaza bağlı kalmadan iletişim kurarsınız.

Google Voice servisinin en büyük avantajlarından birisi tüm cihazlarda senkronize olmasıdır. Numaranızı ister telefonunuzda isterseniz bilgisayarınızda kesintisiz kullanabilirsiniz. Sürekli müşterilerle görüştüğünüz bir işiniz varsa Google Voice servisi gününüzü kolaylaştıracak en iyi hizmetler arasındadır.

Google Voice Numara Alma Adımları

google-voice-turkiye

Google Voice Türkiye kullanıcılarının aboneliği başlatmak için birkaç basit adımı tamamlaması yeterlidir. Google Voice numara alma işlemleri için aşağıdaki maddeleri takip edin;

  • Uygulama marketinden Google Voice’yi indirin.
  • Ardından hesap oluşturun veya oturum açın.
  • İstediğiniz numarayı seçerek talimatları izleyin.
  • Kullanım koşullarını ve abonelik ücretini kabul edin.

Google Voice Türkiye de kolaylıkla kullanılabilen bir hizmettir. Android veya İOS marketlerde indirildikten hemen sonra kullanılmaya başlanabilir. Google Voice ücretlendirmelerinin yaşadığınız ülke vergilerine göre değişebileceğini unutmayın.

Google Voice Ücretli mi?

Google Voice Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada ücretli bir hizmettir. Numaranızın lisansı ve aylık aboneliği için Google’a para ödemeniz gerekir. Kullandığınız numara sayısına göre aylık ödemeniz gereken ücret artar. Google Voice’de yer alan bazı ücretlendirmeler;

  • Abonelik
  • Voice numaraları
  • Ek arama ve mesajlar
  • Ülke vergileri

Google Voice servisi kullandığınız numara başına aylık $10 ödeme gerektiriyor. Google Voice hizmeti için faturalandırma bilgilerinizi görmek istiyorsanız Ödeme Hesapları sayfasından “Ödemeler” ekranına tıklamanız yeterlidir.

Google Voice Nasıl İndirilir?

google-voice-turkiye

Google voice indir işlemi için telefonunuzdaki uygulama markerini kullanabilirsiniz. Google Voice Türkiye de tüm işletim sistemlerinde çalışır. Bu servisten yararlanmak için Google voice apk gibi indirmeler yapmanız gerekmez. Güvenli bir Voice hizmeti için uygulama marketinizdeki uygulamayı kullanın.

Google Voice Nasıl İptal Edilir?

Google Voice üyeliğinizi sonlandırdığınızda faturalandırmanı hemen durur. Tüm voice lisansınız iptal edilir. Bunu yaptığınızda diğer Google Workspace üyeliklerinize zarar gelmez.

Google Voice Türkiye aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız aşağıdakileri takip edin;

  • Google Voice hesabınıza giriş yapın.
  • Yönetici sayfasından Faturalandırma > Ödemeler sayfasına gidin.
  • “Aboneliği İptal Et” yazısına tıklayın.
  • İptal nedeninizi kısaca açıklayın.
  • İptal koşullarını inceleyin ve kabul edin.
  • Son olarak aboneliği iptal etmeyi onaylayın.

Google Voice Türkiye aboneliğini iptal etmeden önce kullanıcı verilerinizi dışarı aktarmayı unutmayın. Çünkü abonelik iptal olduğunda tüm verileriniz kalıcı şekilde silinir. Bunun dışında voice numaranızı başka bir serviste kullanmaya devam etmek için Google Destek ile iletişim kurun.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!