featured

Saç Ekimi Greft Fiyatları, Ucuz ve İyi Saç Ekimi Klinikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saç ekimi yaptıracaksanız greft fiyatları oldukça önemlidir çünkü fiyatta oldukça belirleyici olmaktadır. Tercih edilen saç ekim merkezine göre de fiyatlar değişir ancak yine de hangi merkeze giderseniz gidin, o merkezin fiyat politikasına göre en belirleyici şey greft fiyatıdır. 3000-4000-5000 greft saç ekim fiyatı tercih edeceğiniz yerin fiyatlandırma politikasına göre şekillenecektir.

Greft başına 2,25 TL alan merkezler de vardır 3 TL alan merkezler de bulunmaktadır. 3 TL alan bir merkezi düşünürsek 5000 greft ekimi gerçekleştirmek isterseniz 15 bin TL vermeniz gerekir. Bu fiyatlar oldukça değişkendir çünkü greft başına 1-2 Euro olan merkezler de vardır. Bu yüzden bir merkez tercih etmeden önce fiyatlarına iyice bakmalı ve sizin için uygun olup olmadığına karar vermelisiniz.

Saç ekimi klinikleri arasında bir tercih yapmak istediğiniz takdirde tercihinizi size hem fiyat hem de yorumlar anlamında mantıklı gelenden yana yapabilirsiniz. Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri arasında tercih edebileceğiniz birçok seçenek vardır çünkü Türkiye saç ekimi konusunda oldukça ileri bir aşamadadır.

Saç Ektirme Fiyatları İçin Belirleyici Olan Şey Nedir?

Saç ektirmeye niyetlendiğiniz takdirde fiyatların değişkenliğini göreceksiniz. Belirtildiği üzere greft başına 2 TL’de alınabilir 16 TL’de alınabilir. Bu durumda yani saç ektirme fiyatları noktasında belirleyici olan şey ne? Diye düşünüyorsanız bu tamamen kliniğin tercihidir. Klinik daha yüksek bir fiyat politikası güdüyorsa ve alanında çok daha başarılı olduğunu düşünüyorsa daha yüksek fiyatlar isteyebilir. İstenen fiyatların tam anlamıyla başarıyı gösterdiğini düşünmeyin.

Ucuz ve İyi Saç Ekimi Mümkün Müdür?

Bazı saç ekim merkezleri çok daha yüksek fiyatlara sahip olduğu için herkes bu fiyatları karşılayamamaktadır. Çok yüksek fiyatları gören kişiler kendisinin saç ektiremeyeceğini düşünür ancak bu yanlış bir fikirdir. Ucuz ve iyi saç ekimi yaptırmak da son derece mümkündür. Daha uygun fiyatlara sahip ancak alanında başarılı uzmanlara sahip, iyi isim yapmış yerler de bulunmaktadır. Bu yüzden tek yapmanız gereken fiyatı biraz daha aşağı çekerek araştırmanızı yapmaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!