Kelebek Mobilya Koltuk Takımı

2023’ün En Şık Kelebek Mobilya Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kelebek Mobilya koltuk takımı modelleri her ev için uygun! Kolay evden alışverişte Kelebek Mobilya en iyilerden biri. Gelişen teknolojisi ile üstün kalitelerde ürettiği mobilya tasarımlarını, zarif renk ve desen seçenekleriyle Kelebek güvencesi ücretsiz teslimat montaj imkanı sunuyor.

Her çeşit Kelebek Mobilya koltuk takımı garanti süresi uzun olması sebebiyle çokça tercih edilmeye 2023’te de devam ediyor. Bu sezon Kelebek Mobilya’nın yeni ve eşsiz modellerini mağazalarında yakından incelemeniz arayışınız konusunda sizi tatmin edecektir.

Kelebek Mobilya Koltuk Takımı Fiyatları

Kelebek Mobilya Koltuk Takımı
Kelebek Mobilya Koltuk Takımı

En yeni ve en güzel modellerin yer aldığı 2023 Kelebek Mobilya Koltuk Takımı serisinde kırmızı, haki yeşil pudra, krem, pembe ve çiçekli modeller yer almakta. Özellikle yastık kılıflarında yer almaya başlayan çiçek desenleri odanıza bahar havasını getirecektir. Üstelik sanal mağaza iletişim merkezi canlı destek hattı güvenli ödeme sağlayarak Kelebek Mobilya koltuk takımı modellerine uygun fiyatlara ulaşımınızı sağlıyor.

En Güncel Haliyle 2023 Kelebek Mobilya Koltuk Takımı Fiyat Listesi

Kelebek Mobilya koltuk takımı fiyatları listesi açıklandı. Görselliğe en çok önem verdiğiniz salon ve oturma odalarınızda kullanım açısından da rahat bir kullanım istiyorsanız ikili koltuk, üçlü koltuk seçenekleriyle Kelebek Mobilya’nın yeni serileri tam size göre. Uzun yıllar yıpranmadan kullanacağınız Kelebek Mobilya koltuk takımları kampanya imkanları ve oldukça uygun fiyatlara sizlerle. İşte fiyat listesi:

  • Kelebek Mobilya Koltuk Takımı Proda 26.670 TL
  • Kelebek Mobilya Norel Koltuk Takımı 26.635 TL
  • Kelebek Mobilya Cara Koltuk Takımı 10.440 TL
  • Kelebek Mobilya Koltuk Takımı Gyna 18.090 TL
  • Kelebek Mobilya Koltuk Takımı Milagro 27.370 TL
  • Kelebek Mobilya Victoria Koltuk Takımı 24.113 TL
  • Kelebek Mobilya Laris Koltuk Takımı 27.555 TL
  • Kelebek Mobilya Soho Koltuk Takımı 31.475 TL
  • Kelebek Mobilya Lidya Koltuk Takımı 21.318 TL

Kelebek Mobilya Köşe Takımı

Köşe koltuk konfor denince Kelebek Mobilya koltuk takımı tasarımları arasından akla gelen ilk mobilyalardan. Yaşam alanlarının konforlu olduğu kadar rahat bir atmosfere sahip olmasını sağlayan Kelebek Mobilya koltuk takımı çeşitleri kadar köşe takımları da dar alanlarda da geniş alanlarda da efektif bir şekilde kullanılabiliyor. Farklı renklerde ve tasarımlarda her oda büyüklüğüne uygun seçenekleri üretilen köşe koltuklar Kelebek Mobilya’da.

Köşe Koltuk Takımlarının Avantajları Nelerdir?

Kelebek Mobilya Koltuk Takımı

Dar alanların, küçük oturma odalarının daha verimli bir şekilde kullanılması için ideallerdir. Alan tasarrufu sağlanmasını mümkün kılması ve birden çok kişinin oturmasını karşılayacak büyüklükte olması da ayrıca bir avantaj. Kelebek Mobilya koltuk takımı seçenekleri gibi geniş bir fiyat aralığında olmaları, alıcıların konfor ihtiyacını sağlamaları gündelik kullanım gibi avantajlar da tercihleri arttırıyor.

Kelebek Mobilya Yemek Odası

Yemek odası takımları, Kelebek Mobilya koltuk takımı gruplarının olmazsa olmaz parçalarıdır. Vitrin, gümüşlük gibi mobilyaları bir arada tutan yan ürünleri oturma grubunuza uygun seçerek güzel bir salon görünümü yaratabilirsiniz.

Küçük bir odaya sahipseniz dilerseniz Kelebek Mobilya koltuk takımı ile beraber kuracağınız odada yan ürünleri çıkararak yalnızca yemek masası ve sandalyesinden oluşan yemek masası takımınızı da seçebilirsiniz. Eviniz için en şık detayları bir arada sunan Kelebek Mobilya’nın onlarca farklı yemek odası takımı modelinden birisi mutlaka salonunuza uyacaktır.

2023’ün En Çok Tercih Edilen Diğer Markaları

Birbirinden rahat ve şık onlarca Kelebek Mobilya koltuk takımı grupları gibi modeller bulabileceğiniz markalar; canlı veya pastel renkler, parlak veya mat kumaşlar ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde gidermek üzere değerli kullanıcılarını bekliyor. Çok arananlar listesinde bulunan markalar burada.

1 – İstikbal Koltuk Takımı

Ev dekorasyonu aşamasının olmazsa olmaz parçası olarak niteleyebileceğimiz oturma odası dekorasyonu İstikbal koltuk takımlarının şık görünüşü ile tam beklentinize uygun şekillendirerek hayalinizdekini gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Pek çok farklı tarza sahip İstikbal takımlardan kiremit tonlarındaki Venon veya yalın ve daha zarif detayları ile Misty gibi setlerle modern tarzda döşemeyi arzu ettiğiniz mekanlarınıza renk katabilirsiniz.

2 – Doğtaş Koltuk Takımı

Doğtaş koltuk takımı modelleri çeşitli ebatlara sahip mekanlara uygun tasarlanıyor. Evinizde yorgunluğunuzu atmak için rahat mobilyalara arıyorsanız tercihiniz Doğtaş olmalı. Bu gibi durumlarda destek alabileceğiniz Doğtaş koltuk seçenekleri beklentinize göre tasarlanıyor. Geniş bir kitleye ulaşan Doğtaş markası, yalnızca ülke çapında değil dünyanın farklı ülkelerinde de gün içinde ürün teslim sağlayarak hizmet sunuyor.

3 – Koltuk Takımı IKEA

Kelebek Mobilya Koltuk Takımı

Birbirinden rahat ve şık kanepe modelleri ile oturma odanızı daha rahat bir hale getirin. İkili kanepeler, üçlü kanepeler gibi farklı ölçülerde ve ebatlarda tasarlanmış birbirinden farklı kanepe çeşitleri de mevcut. Kanepeleri puflar ile tamamlayarak tatlı bir görünüm oluşturabilir, bazı puflarda bulunan ceplerde eşyalarınızı depolayabilirsiniz.

4 – Bellona Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımlarını incelerken farklı tarzda koltuk takımları karşınıza çıkar. Bu sayede farklı modeller arasından tarzınıza ve beklentinize en uygun takımı bulabilirsiniz. Özellikle dekorasyonda zariflikten ve sadelikten yana olanlar, Bellona koltuk takımlarını yaşam alanlarında rahatlıkla değerlendirebilir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!