featured

Mass Effect Legendary Edition Eski Günlerini Yakalayacak Güncellemelerle Geliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mass Effect Legendary Edition, remastered modasının devam ettirmek için geliyor. Remastered türü oyunlar oyun piyasasında hakkı sayılır bir yükseliş sağlamış durumda. Hatta birçok oyuncu en sevdiği oyunların remastered sürümünün çıkması için can atıyor diyebiliriz. Hatta oyun dünyasına damga vurmuş oyunlar tekrar ve tekrar bu versiyonlarıyla çıkartılsa çoğu oyuncu büyük zevkle tekrar oynayacaktır.

Tabi her oyunda bu yenileme işe yaramıyor ve istenilen o tadı vermiyor. Ama yenileme bazı oyunlarda o kadar etkili oluyor ki oyuncular iyi ki böyle bir uygulama yapılmış diyorlar. İşte iyi ki dedirten oyunlardan bir tanesi de Mass Effect Legendary Edition oyunu olarak öne çıkıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=4mrbPK2BrDM

Mass Effect serisi hakkında birçok yorum ve bilgi paylaşımı yapıldı. Herkes oyunun farklı yönlerine değinerek çıkarımlarda bulundu. Remastered versiyonu sayesinde bu serinin tüm oyunlarını kapsayacak bir tür ortaya çıkartılıyor.  Legendary Edition ismiyle anılacak olan bu versiyon birçok kişi tarafından heyecanla oynanmayı bekliyor.

Mass Effect Legendary Edition Adından Çokça Söz Ettirdi

90’lı yıllar ve 2000’lerin başı resamtered oyunların yoğunlukta olduğu dönem olarak dikkat çekiyor. Oyunların büyük bir çoğunluğu bu dönemde çıkartılmış. Mass Effect serisinin ilk oyunu ise diğerlerine göre yakın bir tarih olarak 2007 yılında üretildi. Piyasaya çıktığı ilk aylarda birçok platformda adından çokça bahsettirmeyi başladı. Ardından ise yükselen bir grafik çizerek efsanevi oyunlar arasında yerini aldı.

Mass Effect, bu yükselen başarısını 2010 yılında çıkardığı ikinci oyunu ile taçlandırmış oldu. İkinci oyunda RPG özellikleri ile hikayeyi bilim kurgu ekseninde kusursuz bir şekilde oyun severlere sundu. Bu başarılı yükseliş 2012 yılında çıkartılan üçüncü oyunla biraz nazara gelmiş oldu. Oyunun sonu büyük tartışmalara neden oldu ve bu son beğenilmedi. Yapılan güncellemeler ve yenilikler sayesinde biraz olsun bu durum kurtarıldı.

YouTube video

Mass Effect oyununun en yerden yere vurulan serisi ise 2017 yılında çıkartılan Andromeda isimli bölümü oldu. Grafik motorundan kaynaklı olarak hatalar yaşayan oyun, fanları tarafından keşke çıkartılmasaydı yorumlarına maruz kaldı. İlk iki oyununda büyük çıkış yakalayan oyun, son iki oyunuyla büyük eleştirilerin hedefi haline gelmiş oldu.

Mass Effect Legendary Edition Eleştirilere Cevap Olarak Geliyor

Son iki oyunda büyük eleştiriler alan Mass Efect, Legendary Edition versiyonu ile bu kötü gidişatı durdurmayı hedefliyor. Yapımcı tarafından da yapılan açıklamada tüm versiyonların, silahların, zırhların ve bölümleri bu oyun sayesinde son kullanıcıya kadar ulaştırılacak.

Yapılan açıklamalara göre yenilenen bu versiyonda grafik güncellemesi kusursuz hale getirilecek. Yapılacak güncellemeler sayesinde 4K Ultra HD grafik ayarları ile oyunu oynamak mümkün hale gelecek. Yapılan açıklamalar arasında Bion Ware’nin yeni Mass Effect oyunu üzerinde çalışmalar yürüttüğü de verilen bilgiler arasında.

Tüm bu bilgiler ışığında, yenilenen oyunda büyük oranda güncellemeler grafik alanında gerçekleştirilecek. Ayrıca hikayenin zor ilerlemesine neden olan faktörler de değiştirilerek hikayenin akışı sağlanacak. Bir seri oyun olduğu için hikayeler arasında bağlantılar sağlanacaktır. Hikayelerin bağlantılı hale getirilmesi konusunda değişiklik yapılması beklenen yenilikler arasında.

YouTube video

Mass Effect Legendary Edition oyunu hakkındaki bilgiler sınırlı olsa da kötü giden iki oyundaki gidişatın düzeltmek istendiği aşikar. Yapılacak tüm güncellemelerin bu çerçevede olması bekleniyor. Ne gibi bir değişiklik olacağını ve ilk zamanki çıkışın tekrar elde edilip edilmeyeceğini ileriki zamanlarda göreceğiz.

Oyun Haberleri RSS

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!