irem-derici-zayiflama

13 Kilo Veren İrem Derici Zayıflama Döneminde Neler Yaptı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İrem Derici zayıflama sürecinde hızlı kilo vermesi ile gündeme düştü. Ünlü şarkıcı zayıflama sonrası yaşadığı sağlık problemleri nedeni ile zor günler geçirdiği bilinmektedir. İrem Derici boyu, kilosu ise 1.67 boyunda 55 kilo olan ünlü şarkıcı 42 kiloya kadar düştüğü bilinmektedir. Hangi yöntemler ile nasıl zayıfladığını sizlere birkaç başlık altında sunulmaktadır.

İrem Derici Zayıflama Sürecinde Kaç Kilo Verdi?

İrem Derici zayıflama sürecinde hızlı ve sağlıksız bir şekilde kilo vermeye başladı. Ünlü şarkıcı 3 aylık bir süre zarfında tam 13 kilo birden verdiği gözlerden kaçmadı. Bu şekilde kilo vermesinden dolayı sağlık sorunları yaşamış olsa da tekrar sağlığına kavuşması için uzun bir zamana ihtiyacı olduğu bilinmektedir.

irem-derici-zayiflama

İrem Derici Zayıflama Sürecinde Neden Hastanelik Oldu?

İrem Derici zayıflama sürecinde sağlıksız ve hızlı bir şekilde kilo verdiği için hastanelik oldu. Sağlık sorunları ile ilgili oldukça zor bir dönem geçirdiği bilinmektedir. Ünlü şarkıcının yaptığı sağlıksız diyetler ne yazık ki ciddi sorunlar yaşamasına neden olduğunu bilinmektedir.

 Mide rahatsızlığı geçiren ünlü şarkıcı gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları takip edilirken aynı zaman da vücut da gelişen dengesizlikler vücut toplam su dengesindeki bozukluklar ve solunum sorunları yaşaması ve ateşinin 40 dereceden aşağı düşmemesi nedeni ile ünlü şarkıcı yoğun bakımda tedavi altına alındığı bilinmektedir.

İrem Derici Zayıflama İçin Neler Kullandı?

irem-derici-zayiflama
İrem Derici Zayıflama

İrem Derici zayıflama için girdiği bu yolda bazı pişmanlıklar yaşasa da birkaç yöntem denediği bilinmektedir. Uzun süre aç kalarak sadece domates yiyerek beslendiğini açıklamaktadır. Ünlü şarkıcı arpa suyu diyeti yaparak vücuttaki toksinleri atmaya çalışırken bu diyet bambaşka bir boyuta geçti. Çünkü bu diyeti kendisine göre değiştirerek sağlıksız ve zor bir duruma getirebilmektedir.

İrem Derici Zayıflama Sürecinden Önceki Eski Hali Nasıldı?

İrem Derici zayıflama sürecinden önce 2016- 2017 yılları arasında 72 kilo 34 beden olan ünlü şarkıcı yıllar içerisinde birçok kez kilo alıp vermiştir. Hayat boyu kilolu olmayı sevmeyen İrem Derici eski hali ile ilgili değişimini 5 adet operasyon ile belirtmektedir.

3 kez burun ameliyatı, 1 kez göğüs ve 1 kez de dişlerinden operasyon geçirdiğini sizlere belirtmek isteriz. Peki İrem Derici 2022 yılında kaç kilo bu konu ile ilgili 55 kilo civarında olduğu bilinmektedir.

İrem Derici Zayıflama Hastalığına mı Yakalandı?

irem-derici-zayiflama

İrem Derici zayıflama sürecine başlarken yaptığı bazı hatalardan dolayı özellikle genç kadınlarda görülen az yemek yeme, az uyumak gibi vücut dengesini bozacak şekilde bir yaşam tercih ettiğinden İrem Derici hasta hali ile gündemi oldukça meşgul ettiği bilinmektedir.

 İster istemez birçok sorunu da birlikte getirdi. Yemek yemeyi çok sevmesine rağmen kalori hesabı yaparak bilinç altında yemek olayını bitiren ünlü şarkıcı aç gezerek verdiği sağlıksız kilolar ne yazık ki hastalanmasına sebep olduğunu bilinmektedir.

Anoreksiya Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Anoreksiya nervoza hastalığı bir çeşit yeme bozukluğu hastalığıdır. Aşırı zayıflığın en dikkat çeken özelliği ise sürekli kaybedilen kilolardır. Çok çalışkan, aşırı mükemmeliyetçi ve hırslı insanlarda daha yoğun bir şekilde görülmektedir.

Anoreksiya hastaları aslında acıkırlar; ama kilo almamak için yemek yememeleri gerektiğini düşündüklerinden yemek yemezler. Sürekli gün içerisinde her şeyin kalorisine bakıp ona göre yemek yemeye çalışırlar. Kalori hesabı yapmak dan yemek yemeye fırsatları kalmaz ne yazık ki.

Anoreksiya hastalığının birçok belirtisi vardır. Bu belirtileri sizlere şöyle açıklayabiliriz. Tansiyon düşüklüğü, soğuğa karşı hassasiyet, kabızlık, nabız düşüklüğü, kusma ve ritim bozukluğu gibi birçok şeyden takibini sağlanabilmektedir.

irem-derici-zayiflama

İrem Derici Zayıflama Sürecinde Arpa Suyu Diyeti mi Yaptı?

Ünlü şarkıcı zayıflama sürecinde yoğun bakıma alınınca yaptığı diyet merak konusu oldu. Peki neydi bu diyet her yerden farklı şeyler yazılsa da arpa suyu diyeti ön plana çıktı. 

İrem Derici zayıflama sürecinde arpa suyu diyeti ile zayıfladığını sizlere belirtmek isteriz. Fakat diyetin abartılarak, aynı zamanda alkol tüketimine de devam edilerek yapılması ile birlikte diyetin sonuçları ne yazık ki ünlü şarkıcı için üzücü oldu.

Arpa suyu diyeti yaparken en çok dikkat edilmesi gereken nokta ise bol su tüketimi evet arpa bol miktarda lif içerdiğinden uzun süre aç kalmamanızı sağlar tokluk hissi verir. Sindirimi hafifletici özelliğe sahiptir. Doğru bir uzman eşliğinde dikkatli yapılması önerilmektedir.

Zayıflama Çayları Kullanılmalı mı Zararlı mı?

Zayıflamak için herhangi bir çayın kullanımının tek başına hiçbir etkisi olamadığı söylenmektedir. Çaylar ile birlik de sonuç almak istiyorsanız eğer diyet yapılması da önerilmektedir. Her çayın vücudumuza etkisi farklı olabilir. Yaşam boyu kullanılması önerilmektedir. Zayıflama çayları vücuttaki ödemelerin atılmasına yardımcı olur ve böylelikle kilo verdiği zannedilmektedir.

Zayıflama çayı adı altında satılan birçok ürün sağlık sorunlarına da yol açabilmektedir. Kalp yetmezliği, böbrek rahatsızlığı, kabızlık gibi birçok olumsuz etkisini gösterebilmektedir. Bu nedenle bu çayları kullanmadan önce sağlık taramasında geçmek ve bir uzmana danışarak tüketmek doğru bir karar olacaktır.

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!