kis-tatili-icin-muhtesem-5-konum

Kış Tatili İçin Muhteşem 5 Konum

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatil denince her ne kadar aklımızda yaz tatili canlansa da aslında tatil dört mevsim yapılabilen, dinlendirici bir etkinliktir. Ülkemizin coğrafik özellikleri, efsane yaz tatillerine olanak sağlasa da Türkiye’de kış tatili de bir o kadar keyifli olabiliyor. Üstelik hem yerli hem yabancı turistler, artık kış turizminin de baş aktörleri. Oteller, erken rezervasyon fırsatları ile birçok turisti ağırlıyor. Kış tatilini ister aileniz ve dostlarınızla ister yalnız, ister eğlence odaklı ister dinginlik esaslı yapmak sizin kişisel tercihiniz.

Kış tatilinde öne çıkan adresler;

kis-tatili-icin-muhtesem-5-konum

ULUDAĞ, BURSA

Kış turizmi, kar, kayak, doğa denince akla ilk gelen yer şüphesiz Uludağ. Kayak imkanlarının yanı sıra, farklı aktivitelere imkan sağlayan Uludağ, kaliteli hizmet vermek için birbirleri ile yarışan otelleriyle size keyifli bir tatilin kapılarını aralıyor. Her yıl sayısız yerli ve yabancı turisti ağırlayan Uludağ, doğası gereği oldukça soğuk bir yapıda. Keyifle tatilinizi geçirirken üşümemek için sıkı giyinmelisiniz. Özellikle konforlu, kürk detaylı ve kapüşonlu mont ve kabanları tercih edebilirsiniz. Hatta çok soğuk bazı günlerde mont içine bir şişme yelek bile akıllı bir tercih olacaktır.

kis-tatili-icin-muhtesem-5-konum-2s1

ABANT, BOLU

Doğal güzellikleri ve gölü ile ünlü olan Abant, İstanbul ve Ankara arasında yer alan merkezi konumuyla da binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Oldukça sert kışların yaşandığı Abant’ta kar, sis ve çam ağaçları bir araya geldiğinde hayranlık uyandıran kareler ortaya çıkıyor. Yıl içinde, bazen donarak katılaşan göl sayesinde Abant, profesyonel ve amatör doğa fotoğrafçılarının da uğrak mekanı haline geliyor. Abant Gölü çevresinde sevimli butik otellerin yanı sıra, üst düzey hizmetleriyle dikkat çeken büyük işletme ve tesisler de bulunuyor. Abant’ın doğal güzelliklerini keşfederken, stilinizi en trend mont, kaban ve yelek modelleri ile taçlandırabilirsiniz.

kis-tatili-icin-muhtesem-5-konum-42

KARTEPE, KOCAELİ

Son yıllarda oldukça popüler kış turizmi adreslerinden olan Kartepe; dağcılık ve kayak faaliyetleri, doğa yürüyüşleri ile öne çıkıyor. Gönül rahatlığıyla kış tatilinizi geçirebileceğiniz Kartepe’de birçok keyifli aktivitelere katılmanın yanı sıra, ülkemizin en lezzetli alabalıkları ile damak zevkinize güzellik de yapabilirsiniz. Belki buradan hareketle, konakladığınız tesiste romantik bir akşam yemeği yerken, en sevdiğiniz canlı renkli kıyafetleriniz gecenizi güzelleştirebilir.

kis-tatili-icin-muhtesem-5-konum-4

SAPANCA, SAKARYA

Doğa yürüyüşü ve kamp dendiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Sapanca, efsanevi güzelliğe sahip gölü ve kayın ağaçlarıyla tam bir huzur merkezi. Modern tarzda, hoş butik oteller ve ahşap evlerle çevrili Sapanca’yı biraz kafa dinlemek, temiz hava almak ve doğayla iç içe zaman geçirmek için ziyaret edebilirsiniz. Kolay ulaşılabilir konumuyla da avantaj sağlayan turistik bölgede, sosyal medyada paylaşacağınız, adeta kartpostallık kareler için en favori giyim parçalarınızı yanınıza almanızı öneririz.

kis-tatili-icin-muhtesem-5-konum-5

Bonus:

ERCİYES, KAYSERİ

 Kış tatili planınızı yaparken Erciyes’i de mutlaka listenize eklemenizi öneririz. Özellikle kayak yapmayı seviyorsanız bu keyifli etkinlik için uygun parkurlar arıyorsanız Erciyes tüm cazibesiyle size göz kırpıyor. Kayseri’nin kendine has lezzetlerini de tadabileceğiniz kısa süreli bir hafta sonu kaçamağı bile yapabilirsiniz. Tempolu ve yoğun günlere kısa bir mola vereceğiniz Erciyes ziyaretinizde, valizinize kış modasının en kaliteli kadın giyim ürünlerinden ekleme yapmayı unutmayın.

kis-tatili-icin-muhtesem-5-konum-66

Kış tatilinizi geçirirken hem şıklığınızdan ödün vermemek hem de sıcacık bir tarza bürünmek için netwin.com.tr ‘den mont ve yelek modellerini güven

ile satın alabilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışan https://netwin.com.tr  gelişen tüm trendleri modellerine yansıtmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!