featured

Penye Şal Modası Modakaşmir’de

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rahatlığı, göz alıcı renkleri, yumuşaklığı ve kolay kullanımı ile yediden yetmişe tüm kadınların dikkatini çeken penye şal modelleri Modakaşmir şal koleksiyonlarında yerini aldı. Uygun fiyat ve zengin renk seçenekleri ile satışa sunulan penye şal çeşitlerini firmanın internet adresinden inceleyerek online olarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Tüm mevsimlerde ve her yaş için kullanıma uygun olan penye şal birçok bağlama şekline uyumlu. İdeal oranda likraya sahip özel pamuk viskon karışımı penye şal, terletme ve boyun kısmında birikme yapmaması nedeni ile de yoğun talep görüyor. 185 santimlik boy ve 70 santimlik ene sahip bu şal modelini hem gündelik spor kıyafetlerinizle hem de özel günlerinizde şık kıyafetlerinizle kombinleyerek kullanmanız mümkün. Markanın en çok dikkat ettiği konuların başında gelen rahat kullanım özelliği, penye şal modellerinde de kendisini gösteriyor. Elde yıkama gerektirmeyen kumaşı sayesinde çamaşır makinesinin hassas programında ürünü yeniden kullanıma hazırlamak son derece kolay. Ilık ısıda ütü önerilen penye şallar, kullanım esnasında kırışma yapmadığından gün boyu rahatlıkla tercih edilebiliyor.

Penye Şal Modellerinde Renk Özgürlüğü Modakaşmir’de

Doğanın renklerinden ilham alan Modakaşmir penye şal koleksiyonunda, hemen tüm zevklere hitap edecek bir penye şal rengi bulmak mümkün. Kıyafetlerinde canlı renkler isteyenleri de sadelik ve klasik renklerden hoşlananları da sevindirecek onlarca farklı renk ve renk tonuna ev sahipliği yapan bu özel koleksiyonda Maldiv mavisi, krom ya da sümbül rengi gibi farklı ve dikkat çekici parçalar bulmak da mümkün. Koyu ve geleneksel renklerden hoşlanan müşterilerine kahverenginin birbirinden etkileyici farklı tonlarında penye şal modeli sunan Modakaşmir, taş, kum beji ve tozlu kahve gibi özel renkleri ile de yoğun ilgi görüyor.

Serinin en çok talep gören parçalarından olan beyaz penye şal, özel iç göstermeyen yapısı ve tüm renklerle olan mükemmel uyumu ile göz dolduruyor. Resmi davetlerde, özel kutlamalarda ya da gündelik kullanımda rahatlıkla tercih edebileceğiniz beyaz penye şal, yıkama talimatlarına uygun olarak makinede kolaylıkla temizlenebiliyor. Sererek kurutmanın tavsiye edildiği tüm penye şalları ılık sıcaklıkta ütü ile kolaylıkla kullanıma hazır hale getirmek mümkün. Özel indirim ve kampanyaları takip ederek Modakaşmir penye şal koleksiyonundaki parçalara daha uygun fiyatlarla sahip olabilmek de mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!