featured

2020 Yılının En Seksi Gecelikleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yürekleri hoplatan tasarlandı. En etkileyici seksi gecelikler bu yılda reyonlarda yerini almaya başladı. 2020 yılında seksi gecelik modelleri arasında bu yılda yine transparan, saten, tül ve dantel detayları yer alıyor. Bu yıl seksi gecelik modellerinde dekoltede ön planda olacak. Dekolteli seksi gecelik tercih etmek isteyenlerin yılı 2020 olacak diyebiliriz. Bu yıl erotik seksi gecelik modellerine de yer verilmiş.

2020 yılının seksi gecelik modelleri hakkında sizlere fikir vermesi için seçim yaptık. Şimdi gecelikleri inceleyelim:

1. Frapan Gecelik Modelleri

Bakımlı ve kendine güvenen kadınların tercihleri arasında yer alacak olan bu modellerde hem kısa kesim babydol olarak hem de uzun kesim olarak alternatifler bulabilirsiniz. Frapan ve fantezi gecelik modellerinde tüllere ve dantellere yer verilirken aynı zamanda da çiçekli motiflerde kullanılmış.

2. Seksi Tül Gecelik Modelleri

Gecelikte tül seven kadınlar kendileri için gecelik seçecekleri zaman dantel ve tül karışımı modellere bu yılda yönelebilirler. Seksi bir görüntü veren tül detaylı gecelikler beylerinde size olan ilgisini artıracaktır. Tüllü geceliklerde renk seçerken siyah, kırmızı ve beyaz renkleri tercih etmeniz halinde partnerlerinizin de size olan ilgisi artacaktır.

3. Seksi Saten Gecelik Modelleri

Seksi saten gecelik modelleri seçerken siyah, kırmızı, krem ya da beyaz renklerini tercih edebilirsiniz. Saten modellerde hem dantelli hem de düz ve aşağı doğru çan kesimler 2020 yılında da kullanılacak. Satenin hissettirdiği ipeksi dokunuş ile hem kendinizi hem de partnerinizi etkileyeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

4. Seksi ve Fantezi Gecelik Modelleri

ve ip çoraplar da satın alabilirsiniz.

Seksi Gecelik Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

iç çamaşırlarıyla birlikte satın alabileceğiniz gibi sadece gecelik ya da sabahlık, gecelik ve iç çamaşırı şeklinde üçlü set halinde de bulabilirsiniz.

Seksi gecelik seçerken özellikle esmer tenli bayanlar hem açık hem koyu tonlu renkleri tercih edebilirler. Geceliklerde beyaz, krem, siyah, saks mavisi, bordo ya da kırmızı esmer bayanların renkleri sayılabilir.

Buğday tenli bayanlar seksi gecelik alırken koyu tonlara ağırlık vermeleri doğru bir karar olacaktır. Saks mavisi, fuşya, lila, bordo gibi renkler buğday renkli hanımların ten rengine çok yakışacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!