featured

Burçların Ayrılık Sonrası Tepkilerini Hiç Merak Ettiniz mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her insan hayatının bir döneminde mutlaka aşk acısı çekmiştir. Peki, hangi burç ayrılık acısına ne şekilde tepki verir merak ettiniz mi hiç? Aşk acısı çeken her burç, kendi içerisinde farklı ayrılık tepkileri verir. Bakalım hangi burç ayrılık acısına karşı nasıl bir tepki sergiliyormuş inceleyelim.

Koç Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Koç burcu insanı ilişkisi bittiğinde aşk acısı çekmek yerine hemen aşık olabilecek yeni birisini bulabilirler. Koç burcu için ayrılık pek de acı olmaz. Kendileri için hemen bir ortam kurarak yeni bir ilişki arayışına girerler.

Boğa  Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Boğa burcu en sadık âşıktır. Siz ondan ayrılmak isteseniz de o tüm inadıyla sizin peşinizden gelmeye devam edecektir.

İkizler Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

İkizler burcu insanı, ayrılığı en hızlı atlatan burçlardan biridir. Kısa süreli yaşadığı sorunları çabuk atlatabilme özelliği olan ikizler burcu insanı, aşk acısını da çabuk atlatacaktır.

Yengeç Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Yengeçler yaşamış oldukları ilişkinin izinde kalarak uzun süre bu etkiyi atlatamazlar. Bu durumdan kurtulabilmeleri için yeni bir ilişki yaşaması gerekmektedir.

Aslan Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Aslan burcu insanı biten ilişkinin ardından hiç bir şekilde geriye bakmadan yoluna devam eder. Hemen kendilerini mutlu edecek ilişki arayışına girerler.

Başak Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Başak burcu insanı biten ilişkinin suçunu her zaman karşı tarafa atmaya meyillidir. Hiçbir zaman kendisinde suçu olabileceğini düşünmez.

/>

Buram buram aşk acısı çeken hangi burçtur diye sorarsanız kesinlikle terazi burcudur. Ayrılık sonrasında en çok üzülen burçtur ancak zor olsa da unutarak yeni ilişki yaşamak isterler.

Akrep Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Akrep burcuna ayrılmak istediğinizi kesinle direkt olarak söylememelisiniz. Kesinlikle sizden intikam alacak duygulara kapılarak size ve etrafınıza zarar verebilme potansiyeline sahiptir.

Yay Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Yay burcu insanı asla geriye bakmaz. Bir ilişki bittiyse bitmiştir ve onunla ilgili kesinlikle durup ta düşünmez. Bitmiş der ve yoluna eskisi gibi devam eder.

Oğlak Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Oğlak burcu insanı, ayrılık sonrası kendini en iyi şekilde koruyup soğukkanlı görünse de aslında bu durumu çok zor atlatır ve hemen yeni bir ilişkiye geçemezler.

Kova Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Kova burcu insanı sosyalliği ile tanınır ve biten ilişkiyi çabuk atlatabilme potansiyeline sahiptirler. Çabuk unuturlar ve sosyallikleri sayesinde yeni bir ilişkiye hızlıca bir geçiş yapabilirler.

Balık Burcu İnsanının Ayrılık Tepkisi

Romantikliği ile bilinen Balık burcu insanı, ayrılmak isteyeceğiniz en son burçlar arasında yer almaktadır. Ayrılık sonrası aşırı derecede üzülür ve kendini dış dünyaya kapatarak uzun bir süre acısını yaşamak ister.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!