featured

Ankara Korku Evi Nerede? İşte Korkularınızı Alt Edeceğiniz Muhteşem Ankara Korku Evleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara korku evi nerelerde var? Ankara korku evi ücreti ne kadar? korku evi tutkunlarının en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Türkiye’nin birçok yerinde korku evi bulunuyor olsa da Ankara korku evleri, ziyaretçiler açısından fazlasıyla olumlu yorumlar alan başarılı mekanlardır.

Üstesinden gelebileceğiniz korkularınız varsa ya da korkularınızı eğlenceli bir şekilde alt etmek istiyorsanız Ankara korku evleri seçenekleri sizin için isabetli bir tercih olabilir. Sevdiklerinizle korku dolu anları eğlenceli ve unutulmaz anlar haline getirerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Korku Evi Nedir? Korku Evinin İçinde Neler Var?

Korku evi, teması korku olan kaçış oyunlarının olduğu oyunlardır. Ülkemizde ise bu oyunlar “Korku Evi” olarak adlandırılmıştır. En az iki kişi olarak oynayabileceğini bu korku oyunları ile korkulu anlarınızı en keyifli hale getirebiliyorsunuz.

Korku evine bu heyecanı yaşayabilmek için en az iki kişi olmanız ve sonrasında da gideceğiniz korku evinden randevu almanız gerekiyor. Korku evinde oynanan macera ve adrenalin dolu oyunlar, ortalama olarak 60 dakika kadar sürüyor.

Her korku oyunu farklı senaryoya ve bulmacalara gebedir. Dolayısıyla da her korku oyununda farklı bir gizem ve dekor ile karşılaşırsınız. Yüksek desibeldeki korku-gerilim müzikleri ile adrenalin duygunuzun tavan yapacağı mekanlardır.

Korku evinin içerisinde şifreli kilitler, asma kilitler, elektronik bulmacalar, gizli tünel ve geçitler vardır. Bunlardan hangisi ya da hangilerini kullanacağınız ise seçtiğiniz oyunun senaryosuna göre değişebilir.

Ankara Korku Evi Nerede? Ankara Korku Evleri Listesi!

Ankara korku evleri konusunda sizlere farklı seçenekler sunan bir ildir. Büyükşehir olması ve imkanlarının daha geniş olması sebebi ile gidebileceğiniz Ankara korku evleri sayısı oldukça fazladır. İşte Ankara’da gidebileceğiniz Ankara en iyi korku evi seçenekleri!

1. Tesla Ankara Korku Evi

Ankara korku evi yorumları arasında en çok ismi geçen Tesla, Ankara’da gidebileceğiniz en iyi korku evleri listesinde ilk sırada yer alıyor. Kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz, merkezi konumda olan Tesla Korku Evi, Ankara korku evi villa arası sadece 25 dakikalık mesafededir. Eğlence ve maceranın doruklara çıktığı Tesla Korku Evi’nde her oyun ortalama olarak 51 dakika sürüyor.

Ayrıca burada oyun oynayabilmek için ekibinizin en az 2, en fazla ise 8 kişi olması gerekiyor. Oyunun tek amacı ise Tesla’yı bulunduğu yerden kurtarmak!

2. Siyam Korku Evi

Gideceğiniz Ankara korku evi Batıkent ve civarında olsun istiyorsanız Siyam Korku Evi’ni mutlaka deneyimlemelisiniz. “Son Ayin” oyunu ile korkuyu doruklara çıkaran Siyam Korku Evi, sizlere 2 ila 8 kişilik ekibinizle ortalama 50-60 dakika boyunca adrenalin dolu zamanlar vaat ediyor.

3. Kanlı Kontes Kızılay Korku Evi

Ankara korku evi Kızılay semtinde bulunan en iyi korku evlerinin başında Kanlı Kontes Korku Evi geliyor. Korkunun adresi olarak bilinen Kanlı Kontes Korku Evi, sizlere 1 saat boyunca korku dolu ve aynı zamanda unutamayacağınız zamanlar sunuyor.

Oyuna girmeden önce oyun alanını girmenizin mümkün olmaması, daha oyun öncesinde merakınızı en üst seviyeye çıkarıyor. Eğer Ankara Kızılay’da iseniz mutlaka Kanlı Kontes Korku Evi’ni deneyimlemelisiniz.

Kızılay Korku Evi Kaç Lira?

Ankara Kızılay korku evi fiyatı da korku severler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Kızılay’da bulunan Kanlı Kontes Korku Evi ile iletişime geçerek randevu oluşturma sırasında kşii başı fiyat tarifesini de öğrenebilirsiniz.

4. Çayyolu Ankara Korku Evi – Mahzen Kaçış Evi

Ankara korku evi Çayyolu üzerinde korku evi alternatifi arıyorsanız Mahzen Kaçış Evi’ne ulaşımınız oldukça kolaydır.

Hoca M.A’nın yaptığı büyüler kimin kurtuluşu kiminse kabusu oluyor. Herkes bu mahzendeki büyüyü bozmak için çabalıyor. Kesinlikle siz de ekibinizle birlikte bu büyüyü bozmayı denemelisiniz!

5. ThEscape Korku Evi ve Evden Kaçış Oyunu

ThEscape Korku Evi, Ankara korku evleri arasında adrenalin düzeyi en yüksek olan sayılı korku evleri arasında yer alıyor. Ancak oyuna gitmeden önce mutlaka telefon ile rezervasyon yaptırmanız ve en az iki kişi olmanız gerekiyor. Zira kapıdan girdiğiniz an adrenalin dolu oyununuz başlayacaktır!

Burada oyunculara oyun sırasında temas yoktur. Sürüklenme ve benzeri gibi durumlar bulunmaz. Tam 60 dakika süren korku evinden kaçış oyunu içerisinde dilediğiniz korku unsurlarını iptal etme hakkınız vardır. Bu özellikleri ile Ankara korku evi en iyi seçenekleri arasında yer alıyor.

6. Testere Ankara Korku Evi

Testere, Ankara korku evi mezbaha yolu üzerinde bulunuyor. Arkadaşlarınızla adeta korku dolu eğlenceye doyacağınız Testere Korku Evi, Ankara’da bulunan ve iyi yorumları sayıca fazla olan korku evlerinden birisidir.

7. Siccinirracim Ankara Korku Evi

4 çocuk Annesi olan Refika, kocasının hasta olması üzerine doğa üstü varlıklardan yardım ister. Sonrasında işin içine büyüler girer! Yapılan büyüler ise sırasıyla siccin defterine yazılır. Ancak defterin kaybolmasıyla ruhlar da deftere hapsolur ve kaybolur. Peki siz bu ruhları bulabilir misiniz?

Heyecan, korku, adrenalin ve haz duygularını bir arada yaşayabileceğiniz eşsiz evden kaçış oyunlarından birisidir. Süreniz 60 dakika; bu süre içerisinde kayıp defteri bulmanız gerekiyor!

8. Maske Kızılay Korku Evi

Korkularınızla yüzleşeceğiniz, korkarken ekibinizle unutulmaz anlar yaşayacağınız Maske Korku Evi, size evden kurtulmak ya da o eve hapsolmak için sadece 1 saat veriyor! En az 2 en fazla ise 10 kişilik ekipler ile oynayabileceğiniz kaçış oyunları için yorumları fazlasıyla iyi olan Maske Korku Evi’ni tercih edebilirsiniz.

2 farklı oyun seçeneği içerisinden size en cazip gelen korku oyununu seçip korku seviyesini de kendinize göre ayarlayabileceğiniz muhteşem bir korku evi alternatifidir.

Ankara Korku Evi Yaş Sınırı Kaç?

Korku evi yaş sınırı 12 yaş olarak belirlenmiştir. 12 yaşın altındaki oyuncular tek başlarına Ankara korku evleri kapsamında oyuna dahil edilmezler. Ancak ebeveynleri yanında olan ve 12 yaşından küçük olan oyuncular, korku seviyesini belirleme imkanı ile aileleri ile birlikte oyunlara dahil olabilir.

Çocuklar İçin Korku Evi Tehlikeli mi?

Korku evleri, yukarıda da belirttiğimiz gibi adrenalin ve korku duygularının yoğun olarak yaşandığı ve dolayısıyla da yetişkinlere yönelik olan oyun alanlarıdır. Bu nedenle de çocuklar için tehlikelidir.

Küçük yaşta olup korku evi ile tanışan çocuklarda ileriki dönemlerde kaygı bozukluğu, panik atak ve benzeri gibi kalıcı ruhsal bozukluklar meydana gelebilir. Bu sebeple de uzmanlar tarafından korku evleri, çocukların uzak tutulması gereken yerler olarak belirlenmiştir.

Ankara Korku Evi Fiyat Tarifesi

Ankara korku evleri fiyatları, korku evinin büyüklüğüne ve ekip sayısına göre farklılık gösterebilir. Bu sebeple de en doğru fiyat bilgisini randevu alacağınız korku evinden alabilirsiniz. Genel bir fiyat verecek olursak; Ankara genelinde kişi başı Ankara korku evleri fiyatları 50 ila 80 TL arasındadır

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!