featured

Aytaç Şaşmaz Kimdir | Aytaç Şaşmaz Kaç Yaşında? Aytaç Şaşmaz Ne Mezunu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aytaç Şaşmaz kimdir? Baht Oyunu adlı dizide Ceren Baysel’in partneri olan oyuncu, yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile oldukça dikkat çekti. Kardeşi ile benzerliği de epey dikkat çeken oyuncunun özel yaşantısı şu günlerde oldukça merak ediliyor. Peki Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaş Şaşmaz yaş bilgisi nedir? İşte yanıtları….

Aytaç Şaşmaz Kimdir? Aytaç Şaşmaz Kaç Yaşında?

Aytaç Şaşmaz kimdir? 5 Ağustos 1994 doğumlu olduğu bilinen Aytaç Şaşmaz, 27 yaşındadır. İlk oyunculuk deneyimini Kötü Çocuk filmi ile veren Şaşmaz, başarılı oyunculuğu sonrasında akılda kalmış ve kariyeri resmen başlamıştır.

1- Aytaç Şaşmaz Burcu Nedir?

Aytaç Şaşmaz burcu Aslan’dır. Ünlü oyuncu verdiği röportajlarda burcunun tüm özelliklerini taşıdığını ve bu durumdan memnun olduğunu ifade etmektedir.

2- Aytaç Şaşmaz Annesi Kimdir? Aytaç Şaşmaz Babası Kimdir?

Aytaç Şaşmaz kimdir? Ünlü oyuncunun özel yaşantısı kadar aile hayatı da merak edilmektedir. Aytaç Şaşmaz annesi İlknur Şaşmaz’dır. Oyuncunun annesinin ev hanımı olduğu bilinmektedir. Aytaç Şaşmaz babası ise Yaşar Şaşmaz’dır. Ünlü oyuncun annesi ve babası mütevazi yaşamlarını sürdürmekte olup, ekran önünde görünmekten kaçınmaktadır.

3- Aytaç Şaşmaz Kimdir? Aytaç Şaşmaz Abisi Kimdir?

Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz abisi kimdir? Aytaç Şaşmaz’ın birde kendisi gibi oyuncu olan abisi bulunmaktadır. Oyuncunun abisi İsmail Ege Şaşmaz, oyunculuk kariyerine kardeşinden birkaç yıl önce başlamıştır.

İki kardeşin birbirine olan benzerliği Aytaç Şaşmaz’ın da ilgi görmesini sağlamıştır. Böylece iki kardeş aynı meslek üzerine kariyerini devam ettirme kararı almışlardır. Yakın zamanda evlenen İsmail Ege Şaşmaz, yeni sezonda dizi projelerine devam etmeyi planlıyor.

4- Aytaç Şaşmaz Ne Mezunu? Aytaç Şaşmaz Eğitim Hayatı

Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz ne mezunu? Aytan Şaşmaz ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Abisinin oyunculuk serüveni sonrasında oyuncu olma kararı alan Şaşmaz, bu mesleğin üzerine gitmiş ve oyunculuk eğitimi almıştır. Aytan Şaşmaz eğitim hayatı boyunca başarılı sonuçlar almış ve şimdilerde başrollerin aranan ismi haline gelmiştir.

5- Aytaç Şaşmaz Boyu Kaç? Aytaç Şaşmaz Boy Kilo Bilgisi

Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz boy kilo bilgisi de özellikle hayranları tarafından araştırılan konular içerisinde yer alıyor. Aytaç Şaşmaz boyu 1.80, kilosu ise 77’dir. Spor yapmaya özen gösterdiğini sık sık vurgulayan oyuncu, atletik yapısını düzenli spora borçlu olduğunu ifade etmektedir.

6- Aytaç Şaşmaz Sevgilisi Kim? Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel Sevgili mi?

Aytaç Şaşmaz kimdir? Yakışıklılığı ve sempatikliği ile hepimizin gönlünde taht kuran oyuncu bekardır. Baht Oyunu adlı dizide Cemre Baysel ile mükemmel bir uyum yakalayan oyuncu, partneri ile yakıştırılmaya başladı. Yapılan yakıştırmalar sonucunda her iki oyuncu da açıklama yaparak aralarında herhangi bir ilişkinin olmadığını, iki iyi arkadaş olduklarını vurguladı. Kariyerinde kendini geliştirmek istediğini sık sık ifade eden Aytaç Şaşmaz sevgilisi olmadığını vurguluyor. Cemre Baysel kimdir yazımız için tıklayınız. 

7- Aytaç Şaşmaz Oynadığı Diziler Nedir?

Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz oynadığı diziler sayesinde başarılı oyunculuğunu gözler önüne sererek, büyük bir yükseliş yaşadı. Oyuncu kariyerine ilk kez Kötü Çocuk isimli film ile başlamıştı.

Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu gibi oyuncuların yer aldığı bu dizide öne çıkmaya başaran oyuncu, yapımcıların dikkatini çekti. Daha sonra Söz adlı dizide rol alan oyuncu, bu dizi ile popülaritesini katlayarak arttırdı. İki sezon Söz dizisinde yer alan oyuncu, bu dizi sonrasında hiç vakit kaybetmeden Hekimoğlu projesine dahil oldu. 

Aytaç Şaşmaz kimdir? Yaklaşık iki sezon Hekimoğlu dizisinde yer alan Aytaç Şaşmaz, dizinin reyting mağduru olmasıyla bu karakteri ile vedalaştı.

YouTube video

Daha sonra ise yaz dizisi konsepti ile yayınlanan Baht Oyunu adlı dizide Bora karakterini canlandırmaya başladı. Kısa zamanda çok sevilen Baht Oyunu, reytinglerde önemli bir başarı gösterdi. Bu başarı sebebiyle dizinin yaz konseptinden çıkıp sezon dizisine çevrilmesi bekleniyor.

8- Aytaç Şaşmaz İnstagram Hesabı Nedir?

Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz İnstagram hesabı yaklaşık 3 milyon takipçiye sahiptir. Dizi ve gündelik yaşantısı ile ilgili birçok paylaşımda bulunan oyuncunun İnstagram hesabı @aytacsasmaz şeklindedir. Aytaç Şaşmaz Twitter hesabına ise @aaytacsassmaz yazılarak kolayca ulaşılabilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!