featured

Sevgilinizin Aklını Başından Alacak 5 Sevgililer Günü Hediyesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anneler günü hediyeleri Babalar günü etkinlikleri, Yılbaşı hediyeleri, doğum günü hediyesi ve benzeri birçok hediyeleşme gününe sahibiz. Ne kadar çoklar değil mi? Sevgiliye hediye almak için bazılarımız sevgililer gününün gelmesini beklerken bazılarımızsa onu mutlu edecek şeylere denk geldiğinde özel gün beklemez. İkinci tür hediyeleşenlerin ise işi daha zor. Çünkü neredeyse hemen her beğendiği ya da ilgi duyduğu şeyi ufak ya da büyük almışızdır. 

Zaman yaklaşıyor. Aklınızdan geçenleri tahmin etmek çok da zor değil.

14 Şubat geliyor. Yine bir şey bulamadım.” , “Bu sene ona ne alacağım?”, “Nasıl bir hediye onu mutlu eder?”, “Hangi hediye benim sevgimi ifade etmeye yeter?”…

Her sene 14 Şubat yaklaştıkça, bu tatlı telaş sarıyor çiftleri. Aklınızdan geçenleri tek tek elemek zorunda kalıyoruz. Çiçek, gümüş kolye, saat, cüzdan, yüzük, sevimli bir kupa, şık bir kalem…

Bunlardan birini aldınız belki ona ya da çok klasik bulduğunuz için almaktan vazgeçtiniz. Bir de erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi almak kadar zor bir durum yoktur. Çünkü ihtiyacı olan bir şey almak ile duygusal bir hediye almak arasında kalırsınız. Bazen sevgililer günü için hazırlanmış kişiye özel hediyelik ürünleri tek tek gezersiniz. Özel fotoğraflı kar küresi, fotoğraf baskılı kazaklar, defter kalem ve mürekkep hediye setleri ve daha niceleri. 

Peki, en sıra dışı ve romantik sevgililer günü hediyeleri nelerdir? Erkek sevgiliye hediye alırken neleri düşünebilirsiniz Sevgililer günü hediyesi erkek için ne alınır ? Sevgililer günü hediyesi erkek için fikirler arasından en yaratıcı olanları hangileridir? Kadın sevgili için sevgililer günü hediyesi alırken ne kadar yaratıcı olabilirsiniz? 

Şimdi sıkı durun ve yazımızı dikkatle okuyun. Size 5 farklı 14 şubat sevgiler günü hediyesi önerisi sunacağız. Belki de daha önce hiç karşılaşmadığınız 5 tane “ aşk dolu “hediye. 

1 – Sevgiliye Özel Mini Bir Halı Dokuma Tezgahı Hediye Edin

Okuduğunuz başlık sizi şaşırtmış olabilir. Ama detayları okuyunca, bu kişiye özel hazırlanmış hediye sizin romantik favorileri hediyeleriniz arasında yer almaya hak kazanacak.

Hobi amaçlı, mini el dokuma halı tezgahlarından söz ediyoruz size. Özellikle internet üzerinden bu ürünün pek çok farklı çeşidine ulaşmanız mümkün.

Öncelikle bir dokuma tezgahı alın ve tabi sevdiğiniz bir kaç renk ip. Eğer vaktiniz varsa, bu tezgahlarda çekilen dokuma videolarını izleyin ve ilk aşama için fikir edinin.

Sonrasında, hediyenizi ona şık bir paketle ve küçük bir notla birlikte verin.

Notunuza “ Aşkımızı birlikte ilmek ilmek dokuyalım” yazmayı da ihmal etmeyin.

Hediyenizin en çarpıcı ve etkileyici yanı da bu not olacaktır kuşkusuz.

Ve oturun sevdiğinizle tezgahın başına, ilk ilmekleri, ilk düğümleri birlikte atın. Bir sevgililer günü nasıl çok daha kalıcı hale getirilir, sorusunun cevabını siz bulmuş olun. 

2 – Ona En Sevdiği Şairin Şiir Kitabını Hediye Edin. Ve…..

Evet. En sevdiği şairin, en sevdiği şiir kitabını hediye edin ona. Erkeğe sevgililer günü hediyesi alırken kullanılabilecek bir taktik geliyor hazır olun. 

Ne kadar sıradan geldi kulağınıza değil mi? Hadi bu hediyeyi bu kalıptan çıkaralım. Onun en sevdiği şairin, en sevdiği şiirini, en sevdiğinin sesinden dinleme imkânı verin ona…

Şiiri okuyup kaydedin. Hatta imkânınız varsa, şiiri okurken arkasına sevdiğiniz bir fon müziği ekleyerek bu özel anın keyfini çıkarın.

3 – Seramik Tabaklara Aşkınızı Çizin

Kendi renk ve model zevkinize göre seçeceğiniz tamamen düz, seramik tabaklar bulun. Mesela ikiniz için güzel birer kahvaltı tabağı. Sonra, kırtasiyelerden ya da sanatsal malzeme satışı yapan yerlerden seramik kalemleri alın. Bu kalemler, seramik üzerine çizimler yapmanıza, yazılar yazmanıza imkân sağlayan ve seramik üzerinden çıkmayan özelliktedir.

Bundan sonra iş sizin icinizdeki sanatçıya kalmış. Dilerseniz birbirinize söylediğiniz özel hitap kelimelerini yazın, isterseniz sevginizi anlatan çizimlerinizi aşkla buluşturup eserinizi çıkartın ortaya.

14 Şubat sabahı, onun için kendi ellerinizle hazırladığınız bu sanat eserlerinin içine, yine onun için kendi ellerinizle hazırladığınız güzel bir kahvaltıyla onu şaşırtın. Unutmayın; sevgi emek ister.

4 – Ona Sevdiği Şeylerin Maketini Yapın

Özellikle beylere verilecek güzel hediyelerden biri var sırada. Erkek arkadaşınız ya da eşinizin sevdiği şeyleri şöyle bir düşünün. Araba, uçak, motor, gemi…

Bunlardan birini seçip onun maketini alın. Sonra oturun maketin başına her bir parçasını onu düşünerek birleştirin.

Eğer aldığınız maket boyanabilir bir malzemeyse, sonrasında onunla birlikte boyamak için boyalar almayı da unutmayın.

Bir de isimlerinizin baş harflerinin olduğu iki küçük kart hazırlayın. Hediyenizi verdikten sonra maketin üzerine birlikte yapıştırmak için.

Unutmayın; ayrıntılar bazı şeylerin tadı tuzudur…

5 – Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Ona Bir Defter Alın.

Biliyoruz, şimdi bu da çok sıradan oldu. Ne yani, bir kırtasiyeye gidip, onun için sadece bir defter mi alayım dediğinizi duyar gibiyiz…:)))

Evet, tam da öyle yapın. Bir kırtasiyeye gidip, onun için şık bir defter alın. Artık şekli şemali size kalmış.

Sonra, bulabildiğiniz gazete, dergi gibi yerlerden ona olan aşkınızı anlatacak kelimeler ve resimler kesip, istediğiniz bir düzende defterinize yapıştırın. Ama defterin bir kısmını boş bırakın.

Ve ona hediyesini verirken “ defterin kalanını birlikte dolduralım mı?” demeyi sakın unutmayın.

Evet, 14 Şubat arifesinde, sizlere fikir olabilecek farklı tarzda alternatifleri sıralamaya çalıştık.

Ve buraya küçük bir dip not düşelim; özel insanlar, kendileri için emek harcanan özel hediyeleri hak ederler.

Sevgililer günü hediyesi bayan için ne alınır , eşime sevgililer günü hediyesi alırken neleri tercih edebilirim , sevgililer günü hediyesi bayan için öneri ve sevgililer günü hediyeleri erkek için ucuz seçenekler aramaları için sahibinden.com ve hepsiburada.com sitelerini tercih edebilirsiniz. 

Ayrıca, çalışan bir eşiniz ya da sevgiliniz var ise iş yerine Çiçek Sepeti ya da Hediye Sepeti gibi sitelerden aynı gün teslim ürünler arasından kanvas tablo, hediye seti ya da çiçek siparişi verebilir, onun iş yerinde motive olmasını sağlayabilirsiniz. 

Hediye tercihi yaparken, gece lambası, çikolata, kişiye özel kupa ya da kişiye özel fotoğraflı takvim gibi ilgi çekici seçenekleri de düşünebilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!