featured

Evde İzlenebilecek Netflix’in En İyi 10 Filmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in yapımını üstlendiği en iyi 10 filmi sizler için derledik. Televizyon dünyasına yepyeni bir soluk getiren Netflix, her ay farklı dizi ve film projeleri ile insanların karşısına çıkıyor. Her projesinde insanları etkilemeyi başaran internetten dizi izleme platformu, bu projelere büyük bütçeler ayırıyor. Bazı filmlerden istediği geri dönüşü alamasa da öne çıkan birkaç yapımı ile herkesi büyülüyor.

Netflix dizileri ve filmleri büyük başarılara da imza atıyor. Tamamen Netflix projesi olan “Roma filmi” bu sene Oscar Ödülü için en iddialı filmler arasında yer alıyor. Bu yazımız da biz de sizlere Netflix yapımı olan en iyi 10 filmi listeleyeceğiz.

1- Roma

YouTube video

Ünlü yönetmen Alfonso Cuaro’nun imzasını taşıyan Roma filmi Netflix tarafından ortaya konan en başarılı yapım olarak gösteriliyor. Filmin ana konusu Meksikalı bir hizmetçi olan Cleo’nun hayat hikayesi üzerinedir. Film bir dönem filmidir ve Meksika’nın 1970’li yıllarını konu alır. Meksika’nın o dönemlerde ki toplumsal durumu çok iyi anlatan bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

2- The Ballad Of Buster Scruggs

YouTube video

Netflix’in en iyi 10 filmi listemize The ballad of buster scruggs ile devam ediyoruz. Bu sene 2 Oscar adaylığı kazanan ve herkesin beğenisi toplayan muhteşem bir film. Filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmenler Ethan ve Joel Coen oturuyor. İçerisinde farklı hikayeleri içeren ve konuları çok iyi işleyen bu yapım bir antoloji filmidir. İzleyenlerden yüksek not alan bu filmi kesinlikle izlemelisiniz.

3- Annihilation

YouTube video

Annihilation, değişik olayların yaşandığı sorunlu bir bölgeye giden ekibin başından geçen tuhaf olayları konu alan bir filmdir. Karantinaya alınan bir bölgede sıra dışı olaylar gerçekleşiyor. Bilimkurgu kategorisinde yer alan film bir süre sizi düşündürecektir. Natalie Portman ve Oscar Isaac bu filimde buluşuyor ve izleyenleri etkileyen bir film ortaya koyuyorlar.

4- Bird Box

YouTube video

Netflix’in en iyi filmleri arasında bu yıl Bird Box izleyenleri etkilemeyi başaran yapımlar içinde yer alıyor. Post-apokaliptik bir dünyanın kapıları Bird Box ile sonuna kadar aralanıyor. Filmin başrolünde Oscar Ödüllü Sandra Bullock yer alıyor. Kıyamet senaryoları ilginizi çekiyor ise bu filimi kesinlikle izlemelisiniz.

5- Okja

YouTube video

Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye Ödülü için yarışa girme başarısı gösteren Okja, Netflix’in en iyi 10 filmi arasında yer alıyor. Film de Mija adında küçük bir kız çocuğunun ve onun en yakın arkadaşı olan Okja isimli bir hayvanın hikayesi anlatılıyor. Okja, büyük bir boyuta sahip su aygırı benzeri bir hayvandır. Ormanda geçen mutlu ve huzurlu hayatları şehirli insanların hikayeye dahil olması ile bozuluyor. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan film de Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton ve Lily Collins gibi isimler yer alıyor.

6- Beast Of No Nation

YouTube video

Beast of no nation, Afrika ülkesinin birinde, büyük bir savaşın tam ortasında kalan Afrikalı küçük bir çocuğun hikayesini konu alıyor. Netflix’in çektiği ilk filmlerden biridir. Başarılı filimin yönetmen koltuğunda Cary Fukunaga oturuyor. Başrolde ise Idris Elba yer alıyor.

7- Bright

YouTube video

Yüzüklerin efendisi filmi ile tanıdığımız orkların ve insanların konu alındığı başarılı bir yapımdır. Fantastik dünyayı konu alan filmde Will Smith başrolde yer alıyor. Joel Edgerton, Will Smith’e bu filmde eşlik ediyor. Netflix’in en iyi 10 filmi arasında fantastik türde olan bir filmdir. İnsanlar ve orklar dünyayı paylaşıyor. Bu ilginç film mutlaka film listenizde olmalı.

8- Polar

YouTube video

Polar, Netflix’in bu sene içinde çıkardığı filmler arasında yer alıyor. Filmin kahramanı Duncan Vizla bir kiralık katildir. Fakat bu mesleğini bırakmış adam bir anda kendini ilginç olayların ortasında buluyor. Film aynı zamanda hikaye olarak ünlü John Wick film serisi ile benzerlikler taşıyor. Filmin başrolünde yer alan Mads Mikkelsen sizleri aksiyona davet ediyor.

9- Cargo

YouTube video

Zombiler artık alıştığımız varlıklar haline geldi. Bu filmde de hikayenin odak noktasını zombiler oluşturuyor. Kıyamet sonrası zamanın anlatıldığı filmde korku ve gerilim sizleri bekliyor. Sherlock Holmes ile tanıdığımız Martin Freeman filmin başrolünde yer alıyor.

10- To All The Boys I’ve Loved Before

YouTube video

To all the boys I’ve loved before romantik komedi filmi kategorisi ile Netfilx’in en iyi 10 filmi arasında yerini alıyor. Film, Lara Jena isimli bir kızın hayatını konu alıyor. Jena, hoşlandığı erkeklere mektuplar yazıyor ve bu mektuplar sonrasında hayatı karışıyor. Netflix yapımları arasında en eğlenceli film olarak gösteriliyor. Noah Centineo, Lana Condor ikilisinin yer aldığı film size eğlencenin kapılarını açıyor. Arkadaşlarınız ile birlikte izleyebileceğiniz güzel bir film.

Mayıs ayında çıkan tüm yeni filmler de mercek altına alınacak. Dram, komedi, aksiyon dalında tüm filmlere değinilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!