featured

45 Kilo Veren Adele Nasıl Zayıfladı ? Adele Son Hali Görenleri Şaşırtıyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca sevilen ünlü yıldız Adele nasıl zayıfladı soruları son günlerde tüm dünya basınının kafasını bir hayli meşgul etti. Dünya basınının peşine düştüğü bu durum herkes tarafından merak konusu oldu. Son olarak fit görüntüsüyle objektifler karşısına çıkan dünya starı, görenleri hayrete düşürdü. Verdiği kilolar ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Adele, kelimenin tam anlamıyla o eski halimden eser yok şimdi dedirtti. Azminin sınırlarını zorlayan ünlü şarkıcı, sanatındaki başarısını kilo verme konusunda da göstererek ideal kilosuna ulaştı.

Adele her defasında ‘ses ile dış görünüş arasında bir bağlantının olmadığını, tabiri yerindeyse ses varsa gerisi teferruattır’ düşüncesinin yanlış olduğu kanaatine varmış olmalı ki aldığı kiloları hızlı bir şekilde verme kararı aldı. Son halini ise sıklıkla kendi sayfasında da paylaşan başarılı sanatçı, görenleri hayrete düşürdü. Bu durum hayranları arasında hızla yayılarak dünyaca bilinen starın neyi nasıl uyguladığı merak konusu haline geldi.

Adele Nasıl Zayıfladı ? 

Verdiği kilolarla her göreni şaşkınlığa uğratan güzel sanatçı, Adele nasıl zayıfladı diye soranlara iki starın daha ismini vererek cevapladı. Adele’nin zayıflamasını Cameron Diaz ve Lady Gaga ’nın tavsiyelerine borçlu olarak gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yakın arkadaş oldukları bilinen üç yıldızın da, aynı yöntemlerle kilo verdiklerini ve kilolarını kontrol altında tuttukları gelen duyumlar arasında. Şimdi biraz da bu dünya starlarının neler yaptıklarına ya da neleri yapmadıklarına değinmekte fayda var.

Gelen haberlere göre dünyaca ünlü şarkıcı yaklaşık olarak 45 kilo verdi. Geçtiğimiz günlerde 32 yaşına giren genç sanatçı, fit görüntüsü ile beğenileri toplarken aynı zamanda da kilo vermesinde etkili olan tüyoları da sevenleriyle paylaştı. Adele’nin zayıflamasında büyük payı olduğu düşünülen fitness koçu, aynı zamanda Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry gibi dünyaca tanınan yıldızlarla da çalıştı. Ayrıca Adele, Hollywood yıldızı olan Cameron Diaz’ın kendisine önerdiği özel şefi de yanından ayırmaz oldu.

Adele Kilo Verirken Egzersiz Uyguladı mı?

Adele nasıl zayıfladı sorularına ünlü sanatçının bu süreçte spor yapıp yapmadığı soruları da damga vurdu. Kısa zamanda büyük bir yol kat ederek verdiği kilolar ile herkesi kendine hayran bırakan güzel yıldız, sıklıkla sorulan, egzersiz yaptı mı sorularına da açıklık getirdi.

Dünyaca bilinen Mirror gazetesine verdiği röportajda Adele; uyguladığı diyetin yanında çeşitli egzersizlere de yer verdiğini belirtti. Haftada 5 kez egzersiz yaptığını söyleyen süper star, yaptığı bu egzersizleri ABD’li antrenör Harley Pasternak eşliğinde gerçekleştirdiğini de sözlerine ekledi.

Hayranlarının merakını dindirme adına uzatılan mikrofonlara kilolarını nasıl verdiğini her fırsatta belirten güzel star, egzersizin hayatında ne denli önemli olduğunu duyurdu. Ayrıca haftada beş kez her biri 35’er dakika olmak üzere; karın, kalça, kol ve bel egzersizleri yaparak sıkılaştığının da altını çizdi. Özel şefinin ve özel egzersiz koçunun yardımıyla kısa sürede fazla kilolarından kurtulan Adele son hali ile mutlu olduğu açıkça belli oluyor.

Adele Aralıklı Oruç Tutarken Neler Tüketti?

Adele nasıl zayıfladı soruları zihinlerde çalkalanırken, güzel sanatçının zayıflamadaki bir diğer sırrı da ortaya çıktı. Kilolarını hızlı bir şekilde vermesinin altında beslenme düzeninin de etkisinin olduğu anlaşıldı. Gelen haberlere göre dünya yıldızı, genellikle sabah üçe kadar ya da akşam dörde kadar bir şey yemezdi, yani aralıklarla oruç tutardı. Aralıklı oruç tutma sürecinde sadece su ve detoks suları tüketti. Kaynağın verdiği haberlere göre, Adele sabah kalkar kalkmaz yeşil sebzelerden yapmış olduğu sebze suyunu yudumlayarak güne başladı.

Verdiği kilolarla adından uzun süre söz ettireceğe benzeyen başarılı sanatçı, neler tükettiğinin de altını çizdi. Yemeklerini genelde kara buğday unu ve eriştesi ile yaptığını söyleyen Adele, yanında ise yeşil salata yemeyi es geçmedi. En çok tercih ettiği yemekler arasında yüksek sıcaklıkta pişirdiği karides ile tavuk var. Bu yiyeceklerin yanında genelde lahana salatasını tercih eden sanatçı porsiyonlarının hep ölçülü olduğunu ifade etti.

Adele nasıl zayıfladı hiç mi tatlı yemedi diyenlere gelsin bu satırlar. Kilo vermede birçok unsur toplu olarak etki sağlamaktadır. Diyet yapacaksın, diyetin yanında egzersizini bırakmayacaksın ve tabiki de yediklerinin nelerden oluştuğuna dikkat edeceksin. Dünyaca ünlü popstar Adele, tatlı isteğinin de çözümünü bulmuştu. Hurma, kakao tozu, zerdeçal ve cevizle yaptığı atıştırmalıklarla bu krizine de son vermenin yolunu bulmuş oldu.

Adele Boşanma Süreci

Bir yardım derneğinin yöneticisi olan Simon Konecki ile olan evliliğini 2016 yılında gerçekleştiren Adele, bu evliliği geçen yıl sona erdirdi. Bu evliliğinden bir erkek çocuğu dünyaya getiren Adele Simon Konecki ile olan birlikteliğinde 5 yıl kadar müziğe de ara verdi. Boşandıktan sonra o çok sevdiği sahnelere geri dönen Adele, hayranlarını sevince boğdu. Adele sesiyle, sanatıyla, evliliğiyle büyük yankılar uyandırsa da son zamanlarda ünlü sanatçı için konuşulan en büyük şey Adele nasıl zayıfladı sorusu oldu.

Adele Diyeti Sirtuin Diyeti Nedir ?

Son haliyle görenleri şaşırtan dünyaca ünlü yıldız, sirtuin diyeti ile tam tamına 22 kilo verdi. Tam da bu noktada bu diyetin ayrıntılarına girmek soru işaretlerini yok edecek kanaatindeyiz. Adele’nin uygulamış olduğu bu diyetin derinlerine inerek konuya açıklık getirelim. Sirtuin diyeti ilk olarak kendini Japon beslenme kitaplarında gösterdi. İngiltere’de yapılan araştırmalar sonucunda da zayıflama üzerinde etkisinin olduğu kanıtlandı. Bu diyetin uygulamasının en belirgin özellikleri arasında kalori kısıtlamasının olduğu yer alıyor.

Kalori kısıtlamasının olduğu sirtfood özelliğini içeren yiyeceklerin tüketimi sayesinde sirtuinlerin vücutta daha çok üretilmesi sağlanıyor. Sirtuin diyeti, 21 gün ve 2 fazdan oluşan periyotlar içeriyor. 7 gün süren ilk fazda; kalori kısıtlamasına gidilerek 3 defaya mahsus sirtfood özel yeşil içecek içiliyor. Bir öğünde ise belirlenen besinlerle zengin bir hale gelen ana yemek bulunuyor.  Birinci fazın ilk periyodunda alınması gereken kalori en fazla 1000 civarında olmalı.

Sirtuin ağırlıklı diyet ikinci fazında ise; süreç yaklaşık olarak 14 gün sürüyor. Bu aşamanın en kolay tarafı ise ne kadar kalori aldığınızın bir önemi olmaması. Ama yine de bu aşamada diyetin esasını oluşturan yeşil içeceğe ve sirtuin ana yemeğine de muhakkak yer veriliyor. Adele’nin uyguladığı diyete uygun olan besinler arasında; kara lahana, çilek, soğan, maydanoz, yabanmersini, karabuğday, yeşil çay, kahve, kırmızı şarap, bitter çikolata ve ceviz gibi ürünler yer almakta. Adele nasıl zayıfladı diyenlere Adele Diyeti diye özdeşleşmiş olan Sirtuin Diyeti etkili oldu diyebiliriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!