featured

Şaftlı İlaçlama Makineleri ile Garantili Teknik Süreç

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Traktör şaftlı ilaçlama sistemleri sayesinde daha geniş alanları çok daha hızlı bir biçimde ilaçlama imkanını elde edebilirsiniz. İlaçlama adımının hem profesyonel bir etki ile tamamlanması hem de belirtilen alana sorunsuz bir destek sunulması teknik sürecin tarıma entegre olmasının önemini yansıtıyor. 

İlaçlama adımları tarımda yetiştirilen ürünün kalitesini artırırken aynı zamanda ürünün zararlı unsurlardan korunması için de bir imkan sunmaktadır. İnsani iş gücünden tasarruf etmek için bu tür teknik detaylar oldukça önemlidir.

İlaçlama Sistemi Teknik Detayları Nelerdir? 

Traktör arkası ilaçlama aşamasında teknik detayların başında şu unsurlar gelmektedir;

Şaftlı sistem traktörün arka kısmına entegre edilebilmektedir. Bu şekilde ilaçlama adımının mobil şekilde tamamlanması sağlanır.İlaçlama deposu 400 litre aralığındadır. İhtiyaç duyduğunuz ilaç miktarına göre bu konuda farklı fırsatlardan istifade edebilir ve depo seçeneklerine bir göz atabilirsiniz. Ürün çeşitliliği oldukça yüksek seviyededir.Sistemin daha net işlerlik kazanması için ilaç karıştırıcısı da mevcuttur. İlaç karıştırıcısına dair herhangi bir performans sorunu meydana gelmeyecektir.Sistemde sıvı ilacın atılma mesafesi maksimum 14 metre olarak belirlenmiştir.

Şaftlı ilaçlama makinesi kişilere gönderilmeden önce kalite kontrol aşamalarından geçirilecektir. Kalite kontrollerinden geçirildiği için genel ürün verimliliğine dair bir sorun yaşanmayacaktır.

Ürün Garantili Midir? 

Tarimmakinasi.com aracılığı ile 24 ay süren bir garanti sunulmaktadır. Garanti kapsamında il ve ilçe sınırlamaları getirilmemiştir. Nerede olursanız olun satın aldığınız cihazı yeniden verimli şekilde kullanmaya devam edebilmeniz için belirttiğinizi adrese teknik ekip gönderilecektir. 

Garanti aşamasının bu derece hızlı çalışması ve 10 sene kadar yedek parça sorunu meydana gelmeden erişim imkanının sunulması da genel verimliliği artıran kıstaslar arasındadır. Yedek parçaların temin sorumluluğu da firmaya aittir.

Tarım Makinesi Gönderim Kalitesi 

Tarım Makinası firması sayesinde satın alım adımının hemen sonrasında aynı gün kargo fırsatından istifade edeceksiniz. Gönderim kalitesine dair asla bir sorun meydana gelmeyecektir. Gönderim kalitesi ürüne zarar gelmesini engellerken aynı zamanda hızı ile de göz kamaştırmaktadır. Gönderim süreci en hızlı olan siteler arasında bulunur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!