featured

Tuğkan Elraenn Gönültaş Kimdir? Twitch Yayınlarının Taçsız Kralı Elraenn Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elraenn yani Tuğkan Gönültaş, günümüz dijital çağının en çok takip edilen Twitch yayıncılarından birisidir. Twitch platformunda yakaladığı yüksek başarı ile fenomen haline gelen ve kısa sürede çok sayıda takipçiye ulaşan Tuğkan ”Elraenn” Gönültaş kimdir, sizler için detaylı olarak inceledik!

Hazırsanız, Elraenn kimdir, kaç yaşındadır ve Elraenn ne demektir sorularınıza hızlıca yanıt vermeye başlayalım…

Tuğkan Elraenn Gönültaş Kimdir?

Elraenn takma adı ile bilinen Tuğkan Gönültaş, kısa zamanda büyük kitlelere ulaşarak fenomen bir Twitch yayıncısı olarak adını duyurdu. 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tuğkan Gönültaş, şu an halen İstanbul’da yaşıyor. Hayvanlara ve özellikle de egzotik canlılara karşı ilgisi ile bilinen Elraen, evinde birçok piton, çiyan ve örümcek çeşitleri de beslediğini belirtiyor.

Tuğkan Gönültaş, Twitch kariyerinden önce bir Youtube kanalı açarak egzotik hayvanları hakkında bilgi verdiği videolar çekmiş ve hatrı sayılı bir fan kitlesine ulaşmıştır. Kısa süre sonra ise Twitch yayınlarıyla en büyük hayran kitlesini oluşturmuştur. Hayatının belli dönemlerinde yurt dışında da yaşamış olan Elraen, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarım bölümünden mezun olmuştur. Bunların yanında tiyatro ve oyunculuk eğitimleri de alarak dönem dönem tiyatro gösterilerinde rol göstermişir. 

JTG TV’nin Noobstar ve House Of Gamers yarışmalarına da katılım gösteren Tuğkan Gönültaş, günümüzde ABD dizisi Game Of The Thrones ve Aquaman filmi ile dikkatleri üzerine çeken Jasoon Momoa ile benzetilmektedir. 

1- Elraen Ne Demek?

Elraen ne demek sorusunun yanıta gelelim. Gerçek ismi Tuğkan Gönültaş olan ve Elraen takma adını kullanan ünlü Twitch yayıncısı, ”Elraen” isminin anlamını eski bir hikayeye dayandırmaktadır. Başarılı yayıncı katıldığı bir televizyon programda Elraen anlamı nedir sorusuna, Ultima oyununda oynadığı asil bir kahramanın adının ingilizceye çevrilmiş hali olduğunu söylemiştir.  

2- Elraen Kaç Yaşında?

Gelelim Elraen kaç yaşında sorusunu yanıtlamaya. Twitch yayıncılığında elde ettiği başarı ile adından sıkça söz ettiren Tuğkan Gönültaş, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı yayıncının adını sık sık arama motorlarına yazan hayranları, Elraen’in şu an da 34 yaşında olduğu bilgisine ulaşmaktadır. 

3- Elraen Twitch’ten Neden Banlandı?

Geçtiğimiz 2019 yılında babası ile yaptığı bir yayın sırasında sünnet videosunu izleyen Elraen, Twitch’ten kısa sürede ban yiyerek süresiz olarak platformdan uzaklaştırıldı. Konuyla ilgili İnstagram’dan açıklama yapan Elraen, bir saniyelik bir hata yüzünden Twitch’ten ban yediğini belirterek, banın ne zaman kaldırılacağı ile ilgili bir bilgiye sahip olmadığını söyledi. 

4- Tuğkan Gönültaş Sevgilisi Kim?

Sosyal medyada en çok merak edilen sorulardan birisi de ”Tuğkan Gönültaş sevgilisi kim” sorusu. Kesin bir bilgi olmamakla birlikte genç yayıncının şu an gönlünün romantik ilişkilere kapalı olduğunu ve bir sevgilisinin olmadığını söyleyebiliriz. 

5- Elraen İnstagram ve Twitter Hesabı Nedir?

İnstagram platformunda 1 Milyon takipçisi bulunan içerik üretici ve yayıncı Elraen’in, 15 Eylül 2011’de açtığı Youtube kanalında da 1,13 Milyon takipçi bulunuyor. Elraen ayrıca Twitch’te 14.1 bin aboneye ulaşarak kendi rekorunu da tazeledi.

Tuğkan Gönültaş’ı İnstagram, Twitter, Twitch ve Youtube üzerinden takip etmek isteyenler için kendisinin kullanıcı adları şu şekildedir;

İnstagram: tugkangonultasYoutube: ElraenTwitter: ElraenTwitch: Elraen

6- Tuğkan Gönültaş Boyu ve Kilosu Nedir?

Hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan yayıncı Tuğkan Gönültaş, özellikle genç kız takipçileri tarafından oldukça beğeniliyor. Boyu ve kilosu konusunda fikir sahibi olmayan hayranları arama motoruna başvuruyor. 1.89 cm uzunluğunda olan yakışıklı yayıncının kilo bilgisi ne yazık ki henüz bilinmiyor. 

7- Elraen Ne Kadar Kazanıyor? 

Twitch üzerinde hatrı sayılır bir hayran kitlesine ve takipçiye sahip olan Elraen, sadece Youtube üzerinden yıllık gelir olarak 721 bin dolar kazanıyor. Yoğun bir iş temposuna sahip olan Tuğkan Gönültaş ayrıca Twitch üzerinden de 220 bin TL ile 450 bin TL arasında bir gelir elde ediyor. 

Hiç bir zaman yorulmayan ve takipçileriyle oyun esnasında sürekli sohbet eden ünlü yayıncı, son derece aktif bir kişiliğe sahip ve hem Youtube hem de Twitch üzerinden yayınlara sürekli olarak devam ediyor.

8- Elraen Hangi Oyunları Oynuyor? 

Twitch yayınlarında takipçileriyle birlikte oyun oynayarak aynı zamanda onlarla sohbet eden ve dertleşen yayıncının Steam üzerinde bulunan oyunları şu şekildedir;

Mount & Blade: WarbandRustArcheAgeStronghold KingdomsPLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSCounter-Strike: Global OffensiveGrand Theft Auto VKingdom Come: DeliveranceChivalry: Medieval WarfareMedieval DynastyThe ForestLife is Feudal: Your OwnEA SPORTS™ FIFA 21

Ayrıca bu tarz oyunların yanı sıra korku oyunları hoşunuza gidiyorsa, bir korku oyunu incelemesi Amnesia: Rebirth hakkındaki yazımızı muhakkak okumanızı öneriyoruz…

9-  Elraen Burcu Nedir?

Esprili dili ve takipçileriyle yakın diyalogları dikkat çeken yayıncı, açtığı bir sohbet yayınında Oğlak burcu olduğunu belirtmiştir. 

10- Elraen Hangi Takımı Tutuyor?

Kesin bir bilgi olmamasıyla birlikte Elraen’in Fenerbahçeli olduğu söyleniyor.

11- Tuğkan Gönültaş ve Jahrein Neden Kavga Etmişti?

Bilindiği üzere Tuğkan Gönültaş’ın oldukça yüksek sayıda takipçisi ve izlenme sayısı bulunuyor. Bununla ilgili bir süre önce kendisi gibi yayıncı olan Jahrein’de Elraen’in izlenme sayılarının bot olduğunu söyleyip tepkileri üzerine toplamıştı.

Elraen suçlamalara karşılık sadece ”İftira” yorumunu yapsada, iki tarafın hayran kitleleri çok fazla zaman geçmeden birbirilerine sosyal medyadan saldırmaya başlamıştı. Olayın devamında ise Jahrein İnstagram hesabından bir açıklama yayınlayarak hesabının bot hesaplar tarafından uygunsuz mesajlar aldığını ve spamlandığını belirtmişti.

7- Bonus! Elraen’in Kendisi Hakkında ki Videoyu İzlediği Anları İzlemek İster misiniz? 

YouTube video

Elraen kimdir konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştık. Elraen Tuğkan Gönültaş’ı daha yakından tanımak isterseniz, harika bir içerik getirdik! Bir sonra ki içeriğimizde görüşmek üzere…

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!