Silverdin Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Silverdin Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi? Silverdin krem %1 ne işe yarar? Silverdin güneş yanığı kremi mi? Bu yazımızda Silverdin krem prospektüs bilgilerine göre internette en çok cevabı merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Silverdin Krem Nedir?

Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi cevaplamadan önce Silverdin krem nedir açıklayalım. Silverdin krem %1 etken maddesi gümüş sülfadiazin olan bir yara ve yanık kremidir. Ancak Silverdin krem %1 esas amacı; yara ve yanıkları geçirmek değil; yara ve yanık kaynaklı olarak ortaya çıkabilecek enfeksiyonların önlenmesidir.

Silverdin Krem Ne İşe Yarar?

Peki, Silverdin krem ne işe yarar, Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi? Öncelikle; Silverdin krem %1 etken maddesi gümüş sülfadizin, yara ve yanıklarda iltihaplanmanın yani enfeksiyonun önlenmesinde etkilidir. Dolayısı ile yara ve yanık izlerini geçirmek değil; bu durumlarda iltihaplanmanın önüne geçilmesi için kullanılır.

Silverdin Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Silverdin Güneş Yanığı Kremi Mi?

Silverdin güneş yanığı kremi değildir. Bu krem güneş yanığı olan kişiler tarafından gerekli durumlarda (doktor reçete ettiyse) kullanılabilir ancak sadece güneş yanığı kremi değildir. İleri derece güneş yanıklarında, güneş yanığı nedeniyle ortaya çıkan iltihaplanma ihtimali karşısında, iltihabın önlenmesi amacıyla kullanılabilir.

Silverdin Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Gelelim yazımızın ana konusu ‘’Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi?’’ sorusunun cevabına… Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir. Ancak Silverdin krem nedir başlığında da açıkladığımız gibi bu krem; yara ve yanıklarda enfeksiyonun önlenmesi için kullanılır. Dolayısı ile ileri derece güneş yanığı söz konusu ise bölgede enfeksiyon gelişmemesi için kullanılabilir ve iyi gelir.

Ancak sıradan, hafif güneş yanıklarında ve iltihap gelişmesi riski olmayan durumlarda Silverdin %1 krem kullanmak işe yaramayabilir. Çünkü bu kremin etkisi; enfeksiyonun gelişmesinin önlenmesi üzerinedir.

Silverdin Krem İle İlgili Merak Edilen Soruların Cevapları…

Yara ve yanık kremleri denince akla gelen kremlerin arasında Silverdin %1 krem de bulunuyor ve bu krem ile ilgili pek çok cevap internette araştırılıyor. İşte, Silverdin %1 krem ile ilgili o sorular ve cevapları…

1- Silverdin Krem Yanık İzini Geçirir Mi?

Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi; evet ama yanık izini geçirmez. Hem normal yanıklarda hem de güneş yanıklarında bu krem, yanık izini geçirmek için kullanılmaz. Yara ve yanıklarda enfeksiyon gelişmemesi için reçete edilen bu kreme genellikle ek olarak yanık izi geçiren kremler de reçete edilir.

2- Silverdin Yüze Sürülür Mü?

Eğer enfeksiyon gelişme riski olan yara ve yanıklar yüz bölgesinde ise Silverdin %1 krem yüze sürülebilir. Ancak göze, göz çevresine ve ağza temas ettirilmemelidir. Yüzde Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi sorusunun yanıtı evet ancak yüzünüzde leke kalmaması için mutlaka doktorunuza danışınız.

Silverdin Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

3- Silverdin Krem Pişiğe İyi Gelir Mi?

Silverdin krem prospektüsünde bu kremin pişiğe iyi geldiğine dair bir bilgi bulunmamaktadır. Silverdin kremin pişik üzerine etkisi yoktur. Silverdin krem nedir, Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi başlıklarında da belirttiğimiz üzere; bu bir iltihap önleyici kremdir, pişik giderici değildir.

4- Silverdin Leke Bırakıyor Mu?

Silverdin tek başına lekeye neden olabilecek bir krem değildir. Ancak bu krem çeşitli yaralarda ve yanıklarda ciltte iltihaplanma olmaması, enfeksiyon gelişmemesi için kullanılır. Dolayısı ile hasarlı cilt üzerine sürülür ve bu hasarlar ciltte leke kalmasına neden olabilir.

Bu sebeple yara ve yanıkları olan Silverdin kullanan kişiler, cildinde leke kalmaması için doktorlarının reçete edeceği diğer kremleri de kullanmalıdır. Bu kremler genellikle yara ve yanık izi kalma riskini en aza indiren kremlerdir. Ayrıca yara ve yanıkları olan kişiler, leke kalmaması için direkt olarak güneş ışınlarına maruz kalmamalıdır.

5- Silverdin Krem Ne Kadar? Silverdin Krem Fiyatı

Silverdin krem nedir, Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi açıkladık… Peki, Silverdin krem ne kadar? BU yazının hazırlandığı 2023 yılının Mayıs ayı itibariyle Silverdin %1 krem fiyatı 41.27 TL’dir.

Silverdin Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Güneş Yanığına Yanık Kremi Sürülür Mü?

Güneş yanığına yanık kremi sürülebilir ancak kremin türü, güneş yanığının derecesine göre değişir. Dolayısı ile her yanık kremi, her güneş yanığına sürülmemelidir. Hangi güneş yanığına hangi krem iyi gelir sorusunun cevabı en doğru şekilde doktorunuz tarafından belirlenir. Güneş yanığı geçirme hakkında detaylı bilgi için Güneş Yanığına Ne İyi Gelir? Güneş Yanığı Kremleri ve Güneş Yanığına Evde Doğal Çözümler yazımızı da ziyaret edebilirsiniz.

Güneş Yanığına Hangi Krem İyi Gelir?

Silverdin krem güneş yanığına iyi gelir mi cevapladık… Peki, güneş yanığına hangi krem iyi gelir, güneş yanığına iyi gelen kremler nelerdir? Bu konu hakkında daha kapsamlı bilgi için 7 Adımda Güneş Yanığına Hangi Krem İyi Gelir | Güneş Yanığına İyi Gelen 7 Krem yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Güneş Yanıklarına Güneş Kremi Sürülür Mü?

Güneş yanıklarına tedavi ve iyileştirici amaçlı olarak güneş kremi sürülmez. Güneş yanıklarına güneş kremi sürülmesi, ciltte leke kalmasını önlemek için sürülür.

Hasarlı ciltte olduğu gibi güneş yanığı olan derinin direkt olarak güneş ışınları alması, o deri üzerinde leke kalmasına neden olabilir. Bu durumun önüne geçmek için de direkt olarak güneşe çıkılması gereken durumlarda, güneş yanıklarına güneş kremi sürülerek önlem alınabilir.

Silverdin Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Güneş Yanığına Nemlendirici Sürülür Mü?

Güneş yanığına nemlendirici sürülebilir. Genellikle yara ve yanıkların sonrasında cildin deforme olduğu gözlemlenir. Yara ve yanıklara gerekli tedavi uygulandıktan sonra ya da uygulanırken doktor onayıyla nemlendirici kullanılabilir.

Güneş yanığına nemlendirici sürmek; cildin nemsiz kalmasının ve kurumasının önüne geçer. Böylelikle leke ve iz kalmasının da önüne geçilmiş olunur.

Yanık Kremi Ne Zaman Sürülür?

Yanık kremi ne zaman sürülür sorusunun cevabı, yanık derecesine ve şiddetine göre değişir. Her tıbbi krem gibi yanık kremlerinin de kullanımı farklıdır. En başarılı sonuç için doktorunuz size hangi krem için nasıl kullanım önerdiyse, doktor talimatlarına uyunuz. Eğer Silverdin krem nasıl kullanılır sorusunun cevabını arıyorsanız, Silverdin krem prospektüsünü inceleyebilirsiniz.

BONUS: Hametan Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Hametan krem de yara ve yanık tedavisinde kullanılan kremlerden biridir. Özellikle 1.ve 2.derece yanıklarda reçete edilir. Dolayısı ile Hametan güneş yanığına iyi gelen kremler arasındadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!