featured

Sony Mini Hoparlör: Sony SRS-XB13 Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sony SRS-XB13 hoparlör son zamanların en çok ilgi çeken bluetooth hoparlörleri arasında yerini alıyor. Güçlü yapısı sayesinde tozdan ve sudan etkilenmeyen bu mini ses bombası her yere taşınabilmesi nedeniyle de oldukça portatif. Peki, bu Sony mini ses bombasının özellikleri nelerdir? Buyurun birlikte inceleyelim…

Sony Bluetooth Hoparlör: Sony SRS-XB13

https://www.youtube.com/watch?v=0f35CMn6ILsDayanıklı dış yapısıyla bluetooth hoparlörler arasında öne çıkan Sony SRS-XB13 istenilen her yere zahmetsizce taşınabiliyor. Bulunduğu her ortama ayak uydurabilen ve kullanımı kolay olay mini bluetooth hoparlör arayanlar için bu Sony mini hoparlör oldukça ideal. İşte, dayanıklılığı dışında Sony’nin bu mini hoparlörünün özellikleri…

1 – Sony Hoparlör SRS-XB13 Akıcı Ses Kombinasyonuna Sahip

Sony SRS-XB13 hoparlör, yüksek bir yere baş aşağı olacak şekilde konumlandırıldığında, kullanıcılarını dinledikleri müziğin bir parçası haline getiriyor. Çünkü bu Sony mini hoparlör akıcı ses kombinasyonuna sahip.

2 – Sony Ses Bombası SRS-XB13 Her Yere Taşınabiliyor

Mini ses bombalarının en büyük avantajı; istenilen her yere kolaylıkla taşınabilmesi. Sony SRS-XB13 de bunu fazlasıyla sağlıyor. Küçük boyutuna rağmen sahip olduğu yüksek kaliteli sesiyle rahat taşınabilir olan bu Sony SRS-XB13 çantaya, şemsiyeye ve bileğe kolaylıkla asılıp kullanılabiliyor.

3 – DSP Teknolojisiyle Ses Her Alana Yayılıyor

YouTube video
Sony SRS-XB13’te bulunan ses dağıtma işlemcisi, DSP teknolojisi ile birlikte sesin Her alana yayılmasını sağlıyor. Bunun  anı sıra daha da yüksek ve güçlü bir ses istenirse; daha geniş alana yayılan stereo için XB13 hoparlör ile kablosuz bağlantı da yapılabilir.

4 – Suya ve Toza Dayanıklı Sony Mini Hoparlör: Sony SRS-XB13

Eğer yağmurlu havalarda özgürce müzik dinlemek istiyorsanız gönül rahatlığı ile Sony SRS-XB13 hoparlör tercih edebilirsiniz. Çünkü bu Sony ses bombası, zorlu hava şartlarına oldukça dayanıklı. IP67 sınıfından olan bu Sony mini hoparlör toza ve suya dayanıklılık gösteriyor. Kısacası; tüm hava koşullarında özgürce müziğinizi XB13 ile dinleyebilirsiniz.

5 – 16 Saate Kadar Pil Ömrü

Sony mini hoparlör SRS-XB13 uzun süreli kullanımı yani pil ömrüyle de ön plana çıkıyor. 16 saate kadar varan pil ömrü sayesinde uzun yolcuklarınızda da Sony SRS-XB13 hoparlörü tercih edebilirsiniz. Ayrıca hoparlörünüzde ne kadar şarj kaldığını da telefon ekranından kontrol edebilirsiniz.

6 – SRS-XB13 Sony Hoparlör Bluetooth Nasıl Bağlanır ?

Güçlü pil ömrü, dayanıklılığı ve güçlü sesiyle ön plana çıkan Sony SRS-XB13 hoparlör aynı zamanda bağlantı kolaylığı da sağlıyor. Çünkü bu Sony mini hoparlör hem kablolu kullanım zorunluluğunu hem de karmaşık bağlantı işlemlerini ortadan kaldırıyor. Bu hoparlörden bulunan bluetooth teknolojisi, müziğin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Sony SRS-XB13’te bulunan Google’a ait Fast Pair teknolojisi bulunuyor ve bu sayede kendisiyle uyumlu olan AndroidTM akıllı telefonlara sadece saniyeler içinde bağlanabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!