Tansiyon Hapı Excaliba Cinselliği Etkiler Mi | Excaliba Erken Boşalmaya Neden Olur Mu?

Tansiyon Hapı Excaliba Cinselliği Etkiler Mi | Excaliba Erken Boşalmaya Neden Olur Mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tansiyon hapı Excaliba cinselliği etkiler mi? Excaliba bazı tansiyon ilaçları gibi erkeklerde erken boşalmaya neden olur mu? Bu yazımızda tansiyon ilacı Excaliba kullananların merak ettiği sorulardan biri olan ‘’Excaliba cinselliği etkiler mi?’’ sorusuna Ecaliba prospektüs bilgilerine göre cevap vereceğiz…

Tansiyon Hapı Excaliba Cinselliği Etkiler Mi?

Excaliba nedir ne işe yarar; bir tansiyon ilacıdır ve yüksek tansiyon tedavisinde kullanılır. Excaliba etken maddesi; olmesartan medoksomil ile amlodipin besilattır. Bu etken maddeler, yüksek kan basıncının yani yüksek tansiyonun düşmesine etki eder.

Dolayısı ile tansiyon hapı Excaliba ile cinsellik ve cinsel işlevlerle arasında yakından bir ilişki yoktur. Ancak ancak prospektüs içeriğinde Excaliba yan etkileri arasında cinsellik ve cinsel işlev bozukluğu ile ilgili konular vardır. Kısacası; ‘’Excaliba cinselliği etkiler mi?’’ sorusunun yanıtı; herkeste geçerli olmamak üzere evettir.

Tansiyon Hapı Excaliba Cinselliği Etkiler Mi | Excaliba Erken Boşalmaya Neden Olur Mu?

1- Excaliba Erkeklerde Erken Boşalmaya Neden Olur Mu?

Excaliba erkeklerde erken boşalmaya neden olabilecek tansiyon ilacı isimleri arasında yer almaktadır. Çünkü prospektüste yazan bilgilere göre; Excaliba yan etkilerinden biri de ‘’erken boşalma’’dır. Ancak bu yan etki, yaygın olmayan yan etkiler arasında olduğundan herkeste ortaya çıkması beklenmez.

2- Excaliba Tansiyon İlacı Erkeklerde Sertleşme Sorununa Neden Olur Mu?

‘’Erektil disfonksiyon, sertleşme sorunu /sertleşme güçlüğü’’ Excaliba yan etkileri arasındadır fakat yaygın olmayan yan etkiler kategorisindedir. Dolayısı ile Excaliba cinselliği etkiler mi; etkiler ve bazı erkeklerde sertleşme sorununa yol açabilir.

Tansiyon Hapı Excaliba Cinselliği Etkiler Mi | Excaliba Erken Boşalmaya Neden Olur Mu?

2- Tansiyon İlacı Excaliba İktidarsızlık Yapar Mı?

Tansiyon ilacı Excaliba cinsel iktidarsızlığa yol açabilir. Excaliba prospektüs bilgilerinde, yaygın olmayan yan etkiler arasında cinsel güçsüzlük de yer almaktadır.

3- Excaliba Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Excaliba yan etkileri içinde cinsel isteksizlik yazmamaktadır ancak cinsel güçsüzlük olduğu için Excaliba kullanan kişilerde, yaygın olmamak kaydıyla cinsel isteksizlik sorunu da görülebilir.

İlginizi Çekebilir: Beloc Zok Cinselliği Etkiler Mi?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!